Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pred voľbami to vrie! Unikol mail, ktorý poslal Droba úradníkom župy: Posledný zúfalý krok?!

Juraj Droba Zobraziť galériu (2)
Juraj Droba (Zdroj: archív J.D.)

BRATISLAVA - Župné voľby sa blížia. Niektorí kandidáti, v snahe vyhnúť sa fiasku, sa uchyľujú k najkrajnejším riešeniam. Juraj Droba poslal dnes ráno úradníkom bratislavskej župy mail. V ňom úradníkom sľubuje, že ich zamestnanie nie je v ohrození v prípade jeho výhry.

Sulíkovým liberálom reálne hrozí, že nezískajú ani jeden predsednícky post v župných štruktúrach po celom Slovensku. Po tom, ako sa mladý kandidát Klus vzdal v Banskej Bystrici a v Trenčianskom kraji nezaujala Renáta  Kaščáková, Juraj Droba si, zdá sa, verí za všetkých troch dokopy.

Dnes ráno prišiel úradníkom bratislavskej župy mail, v ktorom im sľubuje, že ich nevyhodí z práce. „V prvom rade by som sa Vám chcel vo svojom mene, ale aj v mene obyvateľov kraja poďakovať a oceniť Vašu prácu, ktorú ste robili pre rozvoj kraja v posledných rokoch,“ píše v maili, ktorý má redakcia k dispozícii, kandidát na župana.

Pred voľbami to vrie!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: topky)

Tvrdí, že ho k napísaniu správy motivovalo tvrdenie, ktoré sa vraj šíri chodbami, že keď príde Droba, všetkých vyhodí. „Chcem Vás ubezpečiť, že nie som zástancom radikálnych zmien a tzv. politických čistiek. Potenciál Úradu chcem znásobiť pomocou efektívnej spolupráce s Vami, nie radikálnymi zmenami v radoch zamestnancov,“ sľubuje Droba, ktorý je jeden z ašpirantov na víťazstvo. Ani to mu však nebráni sľubovať župným úradníkom istoty.

„Vážim si, že pán poslanec ocenil odbornosť tímu, s ktorým už roky spolupracujem na župe. A rovnako tak s týmito zamestnancami spolupracujú aj politickí komunálni kolegovia Juraja Drobu, ktorí sú súčasťou poslaneckého zboru nášho zastupiteľstva. Za tímom na BSK sú totiž výsledky, ktoré ani Juraj Droba nemôže nevidieť,“ komentoval počínanie Sulíkovho kandidáta úradujúci župan Pavol Frešo. 

Viac o téme: Pavol FrešoMilan FtáčnikJuraj DrobaŽupné voľby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu