Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Policajt zachránil samovraha pred zoskokom: Stačilo povedať tri SLOVÁ

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/ThisIsButter)

ATLANTIC CITY - Skúsený policajný vyjednávač z Atlantic City sa stal v očiach verejnosti hrdinom po tom, ako zabránil samovrahovi siahnuť si na život. Napínavý zásah mal dojímavú dohru a policajt teraz dúfa, že sa so zachráneným mužom ešte stretne.

Zábery z policajného zásahu v Atlantic City v štáte New Jersey zachytávajú záchranu muža, ktorý sa chcel zabiť zoskokom z parkoviska budovy Claridge na trinástom poschodí. Päťčlenný tím, ktorý viedol policajný vyjednávač Eric Knuttel (33), tvorili John Waddell, Matthew Stollenwerk, Randy Rodriguez-Marte, Irwin Sanchez a Kyle Fauvell. Podľa Knuttela bolo z hlasu muža počuť, aký je rozrušený a ubolený zároveň, snažil sa ho preto zapojiť do rozhovoru. "Rozprávali sme sa dlho.  Chceli sme, aby nám dôveroval a nadobudol pocit, že niekomu na ňom záleží a niekto je tu iba pre neho," hovorí. 

VIDEO Policajt zachránil samovraha
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/ThisIsButter)

Potom nešťastník, ktorý bol pod vplyvom alkoholu, hovoril s niekým asi desať minút cez FaceTime. Zrazu sa ale postavil, pozrel sa do strán, sklonil hlavu nadol a začal chodiť po rímse. "Vedel som, že musím niečo urobiť," pokračuje Knuttel s tým, že sa mu podarilo zachytiť nohy muža, ktorého s pomocou kolegov následne odtiahol na parkovisko. Video zachytáva, ako sa mu všetci prihovárajú a snažia sa stlmiť jeho emócie. Keď sa neskôr oči zachráneného muža stretli s pohľadom Erica, ten sa mu prihovoril so slovami "mám ťa rád"

VIDEO Bežná policajná kontrola sa brutálne zvrtla: Za toto si policajt zaslúži super potlesk!

Skúsený policajt uviedol, že počul ako muž plakal, a preto mu potreboval dať najavo súcit a lásku, aby vedel, že na ňom niekomu záleží. "Verím, že som tam bol v tej chvíli z nejakého dôvodu," uviedol Knuttel. Podľa policajnej správy bol zachránený muž prevezený do regionálneho lekárskeho strediska Atlantic Care. Eric dúfa, že s ním zostane v kontakte. Vo svojom vnútri je vraj presvedčený o tom, že sa mu bude v živote dariť. 

Viac o téme: ZáchranaSamovrahSamovražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu