Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Chutné prekvapenie: Jozef v kostýme Mikuláša šoféroval mestský autobus, deti jasali

Mikuláš potešil cestujúcich v MHD Prievidza Zobraziť galériu (2)
Mikuláš potešil cestujúcich v MHD Prievidza (Zdroj: SAD Prievidza a.s.)

PRIEVIDZA - Šofér autobusu Jozef Fábry na seba prevzal úlohu Mikuláša, čím prekvapil azda všetkých cestujúcich. Hral im vianočné piesne, rozdával cukríky a pri odchode z každej zastávky zazvonil zvončekom.

SAD Prievidza v rámci oslavy sviatku svätého Mikuláša pripravila pre cestujúcich nevšedné prekvapenie. Jedného zo svojich šoférov, Jozefa Fábryho, obliekla do kostýmu Mikuláša, aby ľuďom spríjemnil ranné cestovanie. Najskôr odviezol deti školským autobusom z prievidzskej mestskej časti Veľká Lehôtka, následne jazdil autobusom na linke 40 od sídliska Píly, cez centrum mesta a Kopanice.

Mikuláš potešil cestujúcich v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SAD Prievidza a.s.)

„Deti boli prekvapené. Boli zvyknuté, že som po minulé roky nosil iba čiapku, ale toto nečakali. Bolo evidentne vidieť, že ich to potešilo, vytiahli si mobily a fotili sa so mnou,“ povedal vodič.

Mikuláš potešil cestujúcich v MHD Prievidza

Mikuláš za volantom prekvapil aj dospelých. „Je to krásne prekvapenie, ja som sa s takým niečím ešte nestretol, a to už mám nejaký rok za sebou. Je to milé, nenachádzam slov. Je to krásne a veľké potešenie,“ okomentoval jazdu Ondrej.

Mikuláš potešil cestujúcich v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SAD Prievidza a.s.)

Podľa reakcií samotných cestujúcich, a aj odozvy na sociálnych sieťach, sa ľudom táto iniciatíva oživenia cestovania zo strany SAD Prievidza veľmi páčila. „Aj Mikuláš dostáva darčeky. Úsmev od ľudí, to je najväčší dar,“ dodal vodič autobusu.

Viac o téme: MikulášPrievidzaAutobus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu