Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zákazník dal barmanke prepitné, ale nie peniaze! V TOTO by nedúfala ani v najdivokejšom sne

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/taterbean3825)

O'FALLON - Tridsaťtriročná barmanka Taylor Russeyová z amerického štátu Missouri prezradila, že darček od zákazníka jej zmenil život. Dostala od neho totiž žreb do lotérie Powerball. Ani vo sne by si nebola pomyslela, že trafí štyri z piatich čísel.

Taylor pracuje ako barmanka v bare Bleacher’s v meste O’Fallon neďaleko St. Louis. Minulý týždeň si tam jeden zákazník kúpil lós a daroval jej ho ako prepitné. Mladá žena natipovala pár čísel a na lístok celkom zabudla. Keď lotéria Powerball vyhlasovala, že niekto vyhral 50 000 dolárov (45 000 eur), nič netušila. "Opýtala som sa kolegov, kto vyhral všetky tie peniaze a ani sa nepochválil. No nebol to nikto z nich," prezradila.  

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Hneď nato si Russeyová spomenula na darovaný lístok a skontrolovala čísla. Na jej obrovské prekvapenie zistila, že víťazom je ona. "Z času na čas jeden zo štamgastov kúpi ostatným lístky do lotérie, obzvlášť, keď ide o vysokú výhru. Urobil to aj v sobotu," hovorí. Taylor trafila štyri z piatich čísel, vďaka čomu sa teší z krásnej výhry.

Viac o téme: Výhra v lotérii
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu