Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dojímavý príbeh: Pes čakal štyri roky pri ceste na svoju majiteľku! Neuveríte, čo urobil, keď prišla

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: FB/A. U.)

BANGKOK – Existuje dôvod, prečo považujeme psa za najlepšieho priateľa človeka. Nijaký iný tvor nám totiž neprejavuje takú neochvejnú oddanosť a schopnosť trpezlivo na nás čakať, bezpodmienečnú lásku a lojalitu. A čo my ľudia? Čakali by sme na niekoho, kto vás zabudol pri ceste?

Strapatý pes sedí pri ceste a trpezlivo sleduje premávku. Čaká na svoju rodinu, ktorú tu kedysi dávno stratil. Tento srdcervúci obraz mohli Thajčania sledovať každý deň celé štyri dlhé roky! Podľa denníka Asia One rodina psíka BonBona cestovala v roku 2015 autom na návštevu príbuzných. Krátko po zastávke na benzínovej stanici zistili, že ich pes v aute chýba. Ihneď sa vrátili naspäť, ale BonBona nemohli nájsť. Je však smutné, že rodina ho ďalej nehľadala, ale pokračovala v jazde.

Dojímavý príbeh: Pes čakal
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/A. U.)
Od tej doby BonBon sedel pri ceste. Žena, ktorá žije v okolí, si všimla opusteného psíka, bolo jej ho ľúto a chcela si ho odviesť. BonBon sa jej však vytrhol a znova si sadol k ceste. Miestni obyvatelia odvtedy BonBonovi pravidelne prinášali jedlo a starali sa oň. Pes však nikoho neprijal ako nového pána. Telo mal špinavé a plné rán, ale stále oddane sedel pri ceste a čakal na svojich majiteľov.

Začiatkom septembra si psa všimol istý Thajčan a zverejnil jeho fotografie na Facebooku. Príbeh oddaného zvieraťa sa dotkol mnohých užívateľov sociálnej siete a začal kolovať po internete.

Dojímavý príbeh: Pes čakal
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/A. U.)
A stal sa zázrak: Správa sa podľa thajských novín „Asia One“ dostala aj k bývalým majiteľom BonBona. Tí si dovtedy mysleli, že BonBon dávno zomrel. 9. septembra si poň prišla mama Noi a dcéra Pinnuchawet, aby si ho vzali domov. BonBon vzrušene a radostne vrtel chvostom, ale keď sa konečne stretli, nebol ochotný nasledovať Noi domov. 
Dojímavý príbeh: Pes čakal
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/A. U.)
Noi a Pinnuchawet sa teda rozhodli, že by bolo lepšie nechať ho v opatere susedky, ony dve ho budú navštevovať a vezmú ho k veterinárovi na kontrolu. Zdá sa teda, že psí príbeh po štyroch rokoch dospel k šťastnému koncu. BonBon má vďaka viacerým dobrým ľuďom teraz dve milujúce paničky!    

 

Viac o téme: MiestoOddanosťThajskoPesDve paničky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu