Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Vodič si vymkol auto, ostala v ňom jeho dcérka (1): Neuveríte, čo nasledovalo potom

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/WSPA 7News)

PASCO COUNTY - Keď sa otcovi z USA na parkovisku zamklo auto, v ktorom mu zostala ročná dcérka, zmocnila sa ho obrovská panika. Z bezradnej situácie ho nakoniec nečakane dostala skupina väzňov, ktorí sa pohybovali neďaleko pod policajným dozorom. Spôsob, akým otvorili zamknuté dvere, bol síce kuriózny, ale dôležité je, že celá akcia sa skončila happyendom.

Vo floridskom okrese Pasco County vyriešilo niekoľko trestancov situáciu, ktorá sa mohla skončiť tragicky. Neznámy vodič zaparkoval neďaleko budovy súdu, nechtiac ale auto zabuchol aj s kľúčmi vo vnútri. Na zadnej sedačke zostala pritom jeho malá dcéra. Márne pokusy o otvorenie auta si všimli aj piati väzni, ktorí mali priepustku a v tom čase sa pohybovali po okolí v sprievode policajnej eskorty. Dvere na aute sa im podarilo otvoriť a šofér sa tak dostal ku svojej dcére. 

VIDEO Vodič si vymkol
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/WSPA 7News)

"Ani neviem, kto sa to tam zrazu objavil s kovových vešiakom na oblečenie. Len vďaka nemu sa podarilo tie dvere odblokovať a všetko veľmi rýchlo vyriešiť," okomentoval záchrannú akciu policajt Richard Stanger. Zároveň dodal, že išlo o bezpečnú skupinu väzňov a celá akcia prebehla pod policajným dozorom. "Tí muži dostali šancu urobiť niečo užitočné a okamžite sa tej príležitosti zhostili."

FOTO Dráma v rozhorúčenom aute: Matka si vymkla dcéru, šokujúci postup polície​

Šťastní rodičia, ktorí akciu zdokumentovali, všetkým zúčastneným poďakovali. Kompetentní opäť raz vyzývajú všetkých rodičov, aby boli opatrnejší a po opustení vozidla nikdy nezatvárali všetky dvere, keď v ňom majú deti a nenechávali ich tam ani na chvíľu samé.  

Viac o téme: FloridaVäzniDieťa zamknuté v aute
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu