Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dvojici Slovákov let Ryanairom navždy zmenil život: Stačilo, že sa TOTO odohralo na palube

V Írsku pokračujú rokovania medzi odbormi a vedením spoločnosti Ryanair Zobraziť galériu (2)
V Írsku pokračujú rokovania medzi odbormi a vedením spoločnosti Ryanair (Zdroj: TASR/AP)

BRATISLAVA - Matej a Martina leteli pred pár rokmi do Londýna. Vtedy sa ešte nepoznali a už vôbec netušili, že jedného dňa budú spolu kráčať pred oltár. Osud chcel, aby sa jeden pre druhého stali životnými partnermi, za čo vďačia práve aerolinkám, ktorými leteli. Podobných romantických príbehov však majú Slováci, a nielen oni, ďaleko viac.

Letecká spoločnosť Ryanair na svojom Facebooku koncom septembra informovala o mladom slovenskom páre, ktorý sa zoznámil a dal do reči práve na palube jedného z jej lietadiel. "Matej a Martina leteli 2. júla 2015 z Bratislavy do Londýna. Odvtedy sú spolu a tento víkend sa vzali," stojí na stránke. Ryanair mladomanželom zaželal veľa šťastia do spoločného života a daroval im voucher v hodnote sto eur, ktorý môžu použiť pri nákupe leteniek. 

Dvojici Slovákov let Ryanairom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Ryanair)

Martina a Matej ale zďaleka nie sú jediní, ktorí sa dali dokopy na palube lietadla, prípadne na dovolenke. Zuzana napríklad píše, že sa so svojím manželom stretla v roku 2012 v Turecku. O tri roky neskôr sa za ním presťahovala do Nemecka a tento rok sa vzali. Pavol zas napísal o svojom známom, s ktorým bol spolu s ďalšími v lete 2009 v Chorvátsku. "Zahľadel sa do jednej slečny, ktorú každý deň vídal na pláži. Dlho sa odhodlával, no nakoniec ju oslovil a priniesol mušľu. Pred pár rokmi sa z nich stali manželia a teraz už sú aj rodičia," priblížil slovenskú "love story". 

Zareagovali aj užívatelia zo zahraničia. Justyna z Poľska si zaspomínala na to, ako svojho manžela stretla počas letu z Lodžu do Dublinu v apríli 2015. "Sme zasnúbení a budúci rok nás čaká svadba." Aj Stacey Sinclairová má podobné romantické spomienky. So svojou zákonitou sa zoznámila na dovolenke pred pätnástimi rokmi. Minulý týždeň s Ryanairom leteli na výlet do Ríma, aby tu oslávili desaťročné výročie svadby. "Bol to naša prvá dovolenka bez detí," podotkla šťastná Britka. 

Viac o téme: LietadloRyanairRomantika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu