Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena (48) týždeň nosila v kabelke kus papiera: Potom zistila, že jej neuveriteľne zmenil život

Manželia Stickleyovci Zobraziť galériu (3)
Manželia Stickleyovci (Zdroj: profimedia.sk)

WINDSOR - Angličanka Donna Stickleyová nosila celý jeden týždeň vo svojej kabelke tiket, ktorý jej zmenil život. Až v poslednú možnú chvíľu si všimla, že vyhrala jackpot, ktorý si teraz bude s manželom užívať. Žiadne veľké zmeny ale vo svojom živote neplánujú.

Štyridsaťosemročná Donna chodí so svojím manželom Davidom každý piatok do miestnej krčmy vo Windsore a cestou tam si vždy kúpi los. Urobila tak aj pred pár týždňami. No potom na žreb akosi pozabudla a celý týždeň ho nosila v taške. Uplynulú sobotu jej povedal predavač v obchode, kde tikety kupuje, aby kontaktovala spoločnosť Camelot, pretože predajňa nemôže vyplácať výhry vyššie ako 500 libier. Až vtedy si žena uvedomila, že sa zrejme stala výherkyňou poriadne mastnej sumy. Skontrolovala preto na internete výherné čísla a zistila, že vyhrala dva milióny. V skutočnosti však vyhrali oveľa viac.

Žena (48) týždeň nosila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Zavolala mi a ja som len počul v telefóne hlasné dýchanie. Potom z Donny vypadlo, že sme asi vyhrali dva milióny. Povedal som jej, aby to skontrolovala ešte raz, pretože takéto veci sa ľuďom ako my jednoducho nestávajú. Manželka sa teda pozrela ešte raz a naozaj, nevyhrali sme dva milióny, ale 21 miliónov (24 miliónov eur)!" opísal David moment, ktorý im zmenil život. 

Žena (48) týždeň nosila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Manželia sa teraz rozhodujú, čo urobia so svojou výhrou z lotérie Lotto Rollover. Časť peňazí určite venujú Davidovým rodičom, ktorí na tom zdravotne nie sú najlepšie. Okrem toho sa plánujú vybrať na nejakú dobrú dovolenku k moru a kúpiť nové auto. Presťahovať sa vraj ale nechystajú, práve naopak. Dom, v ktorom bývajú už takmer dvadsať rokov, práve renovujú. Mimochodom, výherné čísla z 1. mája, ktoré priniesli Stickleyovcom bohatstvo, boli: 1, 15, 21, 30, 35 a 44. 

Viac o téme: JackpotVýhra v lotérii
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu