Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Krásne gesto v Petržalke: Nikdy ale neurobte to, čo seniorka na FOTO!

Policajti pomáhajú dôchodkyni Zobraziť galériu (2)
Policajti pomáhajú dôchodkyni (Zdroj: facebook/denník záchranára)

BRATISLAVA - Svedkami milého gesta zo strany polície sa stali ľudia v bratislavskej Petržalke. Jedna staršia pani si to namierila cez cestu a ohrozila tak svoj život, ale aj bezpečnosť ostatných účastníkov premávky. Muži zákona sa preto rozhodli pre nezvyčajný krok.

Jedna dôchodkyňa nevládala prejsť až na priechod pre chodcov, a tak sa rozhodla riskovať a vkročila na cestu, po ktorej sa rútili autá. Všimli si ju okoloidúci policajti, ktorí okamžite zareagovali a zablokovali služobným vozidlom jazdný pruh, aby sa nestala nehoda. 

Krásne gesto v Petržalke:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: facebook/denník záchranára)

"Babička nevládala, chodila naozaj ťažko. Policajti zablokovali cestu, vystúpili z auta a odprevadili ju cez cestu. Bolo to naozaj krásne gesto," napísal užívateľ a autor fotografií na facebookovej stránke Denník záchranára. 

Krásne gesto v Petržalke:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: facebook/denník záchranára)

Hoci tento prípad sa vďaka zásahu policajnej hliadky neskončil žiadnym nešťastím, nabudúce to tak už byť nemusí. Každý účastník, aj seniori, by mali dodržiavať pravidlá cestnej premávky a prechádzať cez cestu len v úsekoch, ktoré sú na to určené. 

 

Viac o téme: PetržalkaPolícia Dobrý skutok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu