Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Učiteľka ohromila svet jedinou FOTO: Tie šaty a ich príbeh musíte vidieť!

Haley sa pochválila krásnymi šatami od žiakov Zobraziť galériu (2)
Haley sa pochválila krásnymi šatami od žiakov (Zdroj: Facebook)

BLACKWELL - So skvelým nápadom, ako podporiť kreativitu u svojich žiakov, prišla učiteľka z amerického štátu Oklahoma. Požiadala deti, aby svoje výtvarné schopnosti realizovali na jej bielych šatách. Nápad sa jej osvedčil už minulý rok, vôbec nie je drahý a s radosťou sa do neho zapojili všetci druháčikovia z jej triedy.

Haley Curfmanová z Blackwellu v Oklahome už druhý rok za sebou požiadala svojich žiakov, aby jej svojimi obrázkami spestrili biele šaty, ktoré si za pár dolárov objednala cez internet. "Nápad sa mi pozdával hneď od začiatku. Osvedčil sa minulý rok, tak sme si to zopakovali. Deti sa zabavili a mne na všetkých zostane pekná spomienka," hovorí.

Žiakov požiadala, aby na šaty nakreslili to, čo ich robí šťastnými a neurčila, čo presne to má byť. Nesmeli však nič škrtať. "Vysvetlila som im, že ak sa im ich obrázok na prvý raz nepodarí, musia ho nejako opraviť bez toho, aby ho prečiarkli a začínali nanovo."

Učiteľka ohromila svet jedinou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

S prácou svojich druhákov môže byť Haley spokojná. Potlač na jej šatách hýri farbami a zároveň je veľmi originálna. "Minulý rok mi deti vyrobili podobné šaty a ja som ich prihlásila na miestny veľtrh umenia, kde získali prvú cenu," pýši sa učiteľka svojimi úspechmi na sociálnej sieti a teší sa, že si so žiakmi všetko zopakuje aj o rok.
Viac o téme: ŠatyUčiteľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu