Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vojak sa ponáhľal za rodiacou manželkou: Neuveríte, čo všetko musel podstúpiť, aby prišiel včas

Tomu sa hovorí láska
Tomu sa hovorí láska (Zdroj: Foto: FB/Community Hospital of the Monterey Peninsula, )

MONTEREY - V provinčnom mestečku na úpätí Kalifornie sa narodila maličká Júlia. Dojímavý príbeh amerického vojaka ako naprieč časovej tiesni cestoval dva dni a až 10 prestúpil, aby stihol pôrod svojej ženy chytil ľudí za srdce.

Americký vojak Francois Clerfe, ktorý bol prevelený na misiu v Iraku neváhal ani sekundu. Nič mu nebolo prednejšie ako byť pri svojej manželke počas toho, ako príde na svet ich prvé bábätko. Precestoval 13 tisíc kilometrov a trvalo mu to dva dni. Francois si myslel, že pôrod ani nestihne.

„Bolo to veľmi zábavné a vzrušujúce zároveň,“ povedal pre KSBW-8. vojak. „Som nesmierne rád, že moja maličká Júlia na mňa počakala,“ dodal Clerfe.

Cesta z Iraku do Komunitnej nemocnice na polostrove Monterey nebola jednoduchá. „Z Kuwaitu do Turecka, z Turecka do Frankfurtu, z Frankfurtu do Baltimoru, z Baltimoru do Atlanty a stále som len rozmýšľal nad tým, čo ak. Čo ak to nestihnem,“ priznal vojak a šťastný otecko, ktorý v priebehu dvoch dní vystriedal 7 letov.

Natália Svistunová o svojom manželovi nepochybovala. „Cítila som, že to stihne. Tak veľmi chcel byť pri nás,“ povedala Natália. Ich dcérka Júlia sa narodila 1.januára tesne pred desiatou hodinou dopoludnia. Júlia bola zároveň prvým dieťaťom, ktoré prišlo na svet v tamojšej nemocnici v roku 2018.

 

Viac o téme: VojakDieťaPôrod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu