Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Naše šelmy si poriadne zgustli na vianočných stromčekoch: Tieto VIDEÁ vám zlepšia deň

Malkia Park v Orechovej Potôni
Malkia Park v Orechovej Potôni (Zdroj: Instagram/Malkiaq)

ORECHOVÁ POTÔŇ - Neďaleko Bratislavy sa môžu návštevníci záchrannej stanice poriadne pobaviť na povianočnej atmosfére. Levy a tigre si na vianočných stromčekoch a pichľavom ihličí poriadne zgustli. Unikátne videá, na ktorých pracovníci parku zachytili dychberúce momenty, už stihli rozosmiať desaťtisíce ľudí po celom svete.

Novootvorený Malkia Park baví internet. Po sviatkoch sa tamojšie levy a tigre nevedia dožrať ihličia. Vianočné stromčeky a čečina im nielen chutia, ale ich aj príjemne škrabkajú. Dychberúce videá, ktoré vám zaručene zdvihnú náladu, zverejnil Malkia Park na svojom Instagrame.

Zatiaľ čo sa dve vyhladované levice pustili do jedla, lev Cezar si užíva vôňu ihličia. Roztomilé video obrovského leva, ako si škrabká hrivu, pobavilo skoro deväťtisíc ľudí.

Ihličie mu bolo také príjemné, že si na voňavom vianočnom stromčeku aj tuho zdriemol.

Levím samcom sa vianočné stromčeky očividne páčia viac. Pichľavé ihličie si plnými dúškami vychutnával aj lev King. Škrabkanie ho viditeľne upokojilo, o čom svedčia aj nasledujúce zábery na tomto videu.

Hanblivá tigrica Soraya si ráno pod svojím vianočným stromčekom našla chutné darčeky. Pozrite sa, ako jej padli na úžitok. 

Video, ako sa tiger Timur hravo pasuje s kartónovou škatuľou, pobavilo tisíce ľudí. Timur neskončil, až kým nebola "zrecyklovaná" na drobné kúsky.

Záchranná stanica MALKIA Park v Orechovej Potôni funguje od 3. júna 2016. Jej hlavným cieľom je vytvoriť domov pre týrané zvieratá, ktoré zachránili z cirkusu a z nevhodných domácich chovov. Návštevníci môžu v areáli parku okrem šeliem vidieť aj gibony, malpy, lemury, papagáje, surikaty a korytnačky. Medzi zachránené zvieratá patria aj kopytníky a pribudlo aj mobilné akvárium so živými žralokmi.

Viac o téme: TigerLevOrechová PotôňMalkia Park
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu