Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Neuveriteľná situácia počas letu: Narodenie dievčatka priamo na palube

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

ISLAMABAD - Pakistanka porodila v utorok dievčatko na palube lietadla smerujúceho z Pakistanu do moslimského posvätného mesta Medina v Saudskej Arábii. Podľa leteckej spoločnosti PIA sú matka aj dieťa v poriadku, aj keď išlo predčasný pôrod.

Lietadlo malo mať v skorých ranných hodinách medzipristátie v juhopakistanskom meste Multán, ale pre zlé počasie ho odklonili do Karáči. Do Multánu priletelo až popoludní. Pri pôrode pomáhali pracovníci aerolínií a hostesky po tom, ako sa žena začala sťažovať na bolesti. Všetci pasažieri na palube príchod novorodenca na svet privítali, informoval hovorca leteckej spoločnosť PIA.

Dieťa zabalili do diek, ktorými sa prikrývajú pasažieri, a posádka im porozdávala sladkosti. Aerolínie venovali matke čokolády a kyticu kvetov. Žena smerovala s manželom do Saudskej Arábie, aby vykonali rituál umra, ktorý zahŕňa púte do miest Mekka a Medina.

Letecká spoločnosť PIA nedovoľuje ženám cestovať, ak sú už po 27. týždni tehotenstva, ale podľa hovorcu neexistuje mechanizmus, ako uplatniť toto pravidlo bez spolupráce s pasažiermi.

Viac o téme: DieťaNarodenieSaudská Arábia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu