Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rodičovská láska nepozná hraníc: VIDEO najkrajšieho vzťahu medzi matkou (98) a synom (80)

Ada Keatingová so synom Zobraziť galériu (2)
Ada Keatingová so synom (Zdroj: YouTube/Liverpool Echo)

LIVERPOOL - Tom Keating (80) z Liverpoolu sa stal rezidentom domova pre seniorov v roku 2016, pretože potreboval starostlivosť a opateru, ktorú mu rodina nevedela poskytnúť. O viac ako rok sa k nemu prisťahovala aj jeho matka Ada (98), aby bola spolu so svojím najstarším dieťaťom. Dvojica je skutočne nerozlučná.

Matka so synom sa stratili v buši: Strašné peklo prežili len vďaka tomuto televíznemu programu

Matka a syn trávia čas spoločným hraním hier alebo sledovaním televíznych seriálov. Úzke puto sa medzi nimi vytvorilo aj vďaka tomu, že Tom sa nikdy neoženil a vždy býval s Adou.

"Každý večer prichádzam za Tomom zapriať mu dobrú noc a ráno mu prídem povedať dobré ráno. Oznámim mu, že idem dolu na raňajky. A keď idem von ku kaderníčke, vyzerá ma, kedy sa vrátim. Potom príde ku mne s rozpaženými rukami a dá mi veľké objatie. Matkou neprestanete byť nikdy," povedala čiperná Ada pre Liverpoool Echo.

Rodičovská láska nepozná hraníc:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Liverpool Echo)

"Som rád, že sa môžem vídať s mamou častejšie, odkedy tu žije. Je veľmi dobrá a stará sa o mňa," prezradil syn, ktorý môže byť na svoju matku právom hrdý.

Ada a jej manžel Harry mali štyri deti - Toma, Barbaru, Margi a Janet, ktorá zomrela vo veku 13 rokov. Pred odchodom do dôchodku pracoval Tom ako maliar a dekoratér. Ada bola zdravotnou sestrou v nemocnici.

Vnučka Debi Highamová a ďalší členovia rodiny sú pravidelnými návštevníkmi domova a hovoria, že sa im páči, že Ada a Tom môžu byť opäť spolu.

"Je veľmi dojímavé vidieť taký blízky vzťah medzi Tomom a Adou a sme veľmi radi, že sme dokázali vyhovieť potrebám ich oboch. Je veľmi zriedkavé vidieť matky a ich deti spoločne v rovnakom domove a určite chceme ich spoločný čas urobiť takým výnimočným, ako sa len dá. Sú neoddeliteľní," dodal správca domova Philip Daniels.

Viac o téme: SynStarostlivosťAda KeatingDomov pre seniorovRodičovská láska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu