Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dramatická záchrana Švédky (25) v Košiciach: Po hádke ostala vyľakaná visieť z okna

Z okna košického bytu visela Švédka (25) Zobraziť galériu (2)
Z okna košického bytu visela Švédka (25) (Zdroj: Foto: FB/Polícia)

KOŠICE - Poriadna dráma sa strhla v jednom z košických bytov. Muži sa začali hádať, čo vyústilo do bitky. Mladá žena (25) zo Švédska sa natoľko vystrašila, že utiekla cez okno. Uviazla ale na parapetnej doske, kde bezmocne visela. V poslednej chvíľu zasiahli muži zákona.

Policajti Viktor Tóth a Ján Zálom boli v noci vyslaní na služobný zákrok do obvodu Košice Sever, kde sa mala v byte odohrať bitka medzi dvomi opitými mladými mužmi. Keď dorazili na miesto a zisťovali, čo sa medzi mužmi stalo, jeden z policajtov zasvietil na vrchné poschodia bytovky, aby sa uistil, že hlasným vysvetľovaním mladíkov nedochádza k rušeniu nočného pokoja. 

Dramatická záchrana Švédky (25)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: FB/Polícia)

Vtom zbadal na parapetnej doske visieť ženu. Muži zákona neváhali a okamžite vybehli na medziposchodie. Za oknom bola ženu, ktorá sa z posledných síl držala steny a parapetnej dosky. "Vzhľadom na bezprostredné ohrozenie života ženy ju policajná hliadka ihneď chytila za ruku, pričom žena sa od nich snažila odtiahnuť, ako keby sa chcela pustiť. Zasahujúci policajti ju však pevne uchopili za ruku a cez okno ju vtiahli dnu na medziposchodie," opísala polícia na sociálnej sieti. 


Prečítajte si aj:

Najmilšie VIDEO tohto roka: Policajti v Prievidzi pomohli nevídaným spôsobom


Policajti následne zavolali záchranárov, ktorí po príchode ženu jednorazovo ošetrili. Mladá Švédka uviedla, že bola v byte, v ktorom sa strhla bitka. Natoľko sa vyľakala, utiekla na vrchné poschodie a vyliezla na parapetnú dosku.

 

Viac o téme: ZáchranaPolícia Košice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu