Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Matka onemela od úžasu: Obchod pre jej syna s autizmom urobil krásnu vec

Steph s manželom
Steph s manželom (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Matka chlapca, ktorý trpí autizmom, ostala v šoku, keď nedávno dostala veľký balík a otvorila ho. Bol totiž plný topánok, ktoré jej syn miluje. Hoci prosila o pomoc, určite nečakala, že sa dostaví tak skoro a v takom množstve.

Steph Opogahová je matka chlapca s autizmom a jedného dňa mu chcela kúpiť pár jeho obľúbených topánok. V pobočke predajne s detskými potrebami Mothecare ich však nemali práve na sklade, a tak jej zamestnanci navrhli, aby zavolala riaditeľovi firmy. Ten sa rozhodol, že chlapca prekvapí a pošle mu tenisky ako darček. Minulý týždeň rodina obdržala balík, ktorý bol plný dúhových topánok. 

Ohromená Steph okamžite svoj zážitok zdieľala na Facebooku, kde ďakovala za poskytnuté detské oblečenie a tenisky. Konanie predajcu jej spravilo obrovskú radosť. "Môj najmladší syn má dva a pol roka. Je krásny, zábavný, láskyplný a má aj autizmus. Tie tenisky boli skvelé. Môj syn nemôže nosiť rôzne pracky na topánkach a neznáša, keď má v topánkach mokro. Je veľmi citlivý na akúkoľvek obuv, na nohy si nedá hocičo. Tieto topánky však miluje. Keď mu boli jeho topánky malé, vzala som ho do Mothercare, aby som mu kúpila nejaké nové tenisky. Seth však dostal záchvat, pretože ho skúšané topánky strašne tlačili, čo on neznesie. Celý obchod sa na nás díval. Spýtala som sa, či by sme si nemohli objednať tie topánky, len vo väčšej veľkosti. Povedali mi, aby som skúsila zavolať riaditeľovi, čo som aj urobila. Keď som prišla domov, čakalo ma milé prekvapenie. Tenisky, ktoré som nemohla synovi kúpiť, som dostala ako darček," napísala na Facebooku. 

Andy Harding, šéf zákazníckeho oddelenia Mothercare, uviedol: "Sme potešení, že pani Opogahová a jej syn sú spokojní so svojimi novými topánkami Little Bird a sme veľmi hrdí na našich zamestnancov, ktorí sa ujali iniciatívy, aby urobili takéto pekné gesto." 

Viac o téme: AutizmusDobrý skutok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu