Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dovolenkári pristáli namiesto na Sliači v Košiciach: Milan sa nestačil diviť, čo urobilo letisko

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Miroslav Vacula)

BRATISLAVA/KOŠICE - Obdobie letných dovoleniek má svoje tradičné úskalia, najmä ak ide o cestovanie lietadlom za hranice všetkých dní. O meškaní letov a nahnevaných cestujúcich sa toho popísalo veľa, preto je príjemnou zmenou, ak je niekto napriek komplikáciám spokojný a dokáže to oceniť. Jednou z výnimiek je aj Milan, ktorého prekvapilo správanie zamestnancov Letiska Košice, keď stroj s dovolenkármi z Bulharska zrazu skončil tam, kde pôvodne vôbec nemal.

Najhoršia nočná mora! Búrka rozbila sklo v kokpite: Cestujúci sa modlili, VIDEO husársky kúsok kapitána

Milan spolu s manželkou smerovali 29. júla z bulharského Burgasu na letisko v Sliači, keď ich let krátko pred treťou ráno odklonili do Košíc. Cestujúcim v takejto situácii určite nebolo všetko jedno. "Viem, že sme boli zo situácie zo začiatku sklamaní, ale človeku to prišlo až z pohodlia domova, že ste pre cestujúcich viac spraviť už ani nemohli," pochválil Milan zamestnancov letiska za profesionálne vybavenie cestujúcich a zabezpečenie odvozu na letisko Sliač.

Obzvlášť ťažkú situáciu mal podľa neho muž, ktorý im poskytoval informácie a vybavoval veci, keďže každý na neho tlačil, aby mohol byť čo najskôr doma. Milan dodal, že aj napriek situácii to bol pre neho pozitívny zážitok.

Letecké spojenie Košíc s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Miroslav Vacula)

Na udalosť sme sa spýtali aj Letiska Košice. "Lietadlo spoločnosti Bulgaria Air letiace na charterovej linke Burgas – Sliač v skorých ranných hodinách v sobotu 29.7. nemohlo na Sliači pristáť z dôvodu nepriaznivých poveternostných podmienok (hustá hmla) a bolo presmerované k nám do Košíc. Pre 107 cestujúcich sme zabezpečili autobusovú dopravu na Sliač. Lietadlo následne odletelo prázdne do Burgasu," uviedol pre Topky marketingový manažér letiska Juraj Toth.

Viac o téme: DovolenkaLietadloLetisko Košice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu