Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Psík pripomenul ľuďom, čo je to veľkorysosť: FOTO jeho činu dojíma svet

Lana sa podelila s dekou Zobraziť galériu (2)
Lana sa podelila s dekou (Zdroj: Facebook)

IVOTI - Dvojica, ktorá si adoptovala šteniatko, našla svojho domáceho miláčika, ako sa delí o prikrývku počas chladného rána s ďalším, pravdepodobne túlavým psom. Fotografie tejto dojemnej scénky obleteli svet a ľuďom pri pohľade na ňu mäknú srdce.

Osemmesačnú Lanu si minulý rok adoptovala Suelen Schaumloeffel spolu so svojím snúbencom Luizom po tom, ako ju našli osamotenú v uliciach Brazílie. Fenka, ktorá si užíva lásku svojich majiteľov, teplé jedlo a strechu nad hlavou, však rozhodne nezabudla na to, odkiaľ prišla.

Psík pripomenul ľuďom, čo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Pred dvoma týždňami ju Luiz našiel, ako spí vo svojom pelechu na záhrade. Hneď vedľa brány ich domu ale spal ďalší pes, ktorému Lana poskytla svoju prikrývku, aby sa mohol v teple vyspať aj zatúlanec.

Psík pripomenul ľuďom, čo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Schaumloeffelová bola pri pohľade na svoju sučku nadšená, pretože vie, že Lana má dobré srdce. "Môj štvornohý priateľ mi dal najavo, že každý človek by mal mať jednu veľmi dôležitú vlastnosť - veľkorysosť! Je to ten najmilší psík, akého som kedy v živote stretla. Pripomenula mi to, že niekedy zabúdame na maličkosti, vďaka ktorým môžu mať ostatní krajší a lepší život," napísala na Facebooku.

Pár si zatiaľ psíka nechal a stará sa o neho, radi by mu však našli nový domov. Tvrdia, že je veľmi plachý a bojí sa ľudí, ale veria, že si ho osvojí niekto, kto ho bude mať skutočne rád. 

Viac o téme: PesAdopcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu