Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Developerka oznámila šéfovi, že ide na PN: Jeho odpoveď ju dorazila

Šéfova odpoveď ju priam očarila Zobraziť galériu (3)
Šéfova odpoveď ju priam očarila (Zdroj: Twitter)

DETROIT - Žena poslala e-mail svojmu šéfovi, v ktorom mu oznámila, že si berie pár dní voľna, lebo sa necíti dobre. Jeho odpoveď ju šokovala a cítila potrebu sa s ňou podeliť s celým svetom. Bodaj by takých zamestnávateľov bolo viac!

Madalyn Parkerová pracuje ako webová developerka v spoločnosti Olark. Koncom júna poslala svojim kolegom aj šéfovi správu, v ktorej im dala na známosť, že si berie dva dni voľna, aby sa mohla sústrediť na svoje duševné zdravie. "Ahoj tím, dnes ani zajtra neprídem, lebo sa necítim dobre. Budúci týždeň sa už hádam budem cítiť lepšie a prídem," stálo v e-maile. 

Developerka oznámila šéfovi, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Parkerová určite nečakala, že jej odpovie samotný riaditeľ firmy, Ben Congleton. Ten ocenil, že ostatným ukázala, aká dôležitá je pre prácu duševná pohoda. "Ahoj Madalyn, chcem sa ti len osobne poďakovať za to, že posielaš takéto e-maily. Slúži totiž ako pripomienka toho, že PN-ku si môžu zamestnanci brávať aj vtedy, keď sa necítia dobre po psychickej stránke. Nech si ostatní berú z teba príklad, aby sme spoločne zrušili túto stigmu." 

Developerka oznámila šéfovi, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Madalyn Congletonovu odpoveď zverejnila na Twitteri, kde zožala veľký úspech. Užívateľom sa páči, že pracovníčku za to, že si zobrala voľno, prakticky pochválil. Mnohí zamestnávatelia by totiž zareagovali práve naopak. 

Viac o téme: Práceneschopnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu