Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Barman Roman v práci tvrdo drel: VIDEO úžasného prekvapenia od jeho šéfa

Ešte posledné úpravy a môže sa ísť... Zobraziť galériu (4)
Ešte posledné úpravy a môže sa ísť... (Zdroj: FB/ANTINORI COCKTAIL BAR)

BRATISLAVA - Darčeky ľudia nedostávajú len na Vianoce a na narodeniny. Radosť si môžu navzájom spraviť v akomkoľvek čase a pri akejkoľvek príležitosti, hlavne aby sa našiel niekto, kto ich má rád a ocení ich kvality. Barman Roman už presne vie, čo to znamená. Myslel si, že strávi v bratislavskom podniku ďalší deň plnením želaní hostí, no namiesto toho niekto splnil sen jemu. Aj takto vedia prejaviť spokojnosť niektorí zamestnávatelia.

Vaše tipy

"Chcela by som Vám dať do pozornosti jeden milý skutok, ktorý spravil šéf svojmu barmanovi. Takéhoto šéfa by chcel mať každý. Splnený nezabudnuteľný zážitok pre usilovného barmana, ktorý bol nečakane unesený za odmenu na Ibizu. Slovami sa to nedá ani opísať," napísala nám nadšená čitateľka a dala do pozornosti video, ktoré celý priebeh milého gesta zachytáva.

Manželka s dcérkou dali nápadu zelenú.
Zobraziť galériu (4)
Manželka s dcérkou dali nápadu zelenú.  (Zdroj: FB/ANTINORI COCKTAIL BAR)

"Môj barman Romčo, ktorý tvrdo robí, tri roky nikde nebol, o mori ani nehovoriac, zažije nadchádzajúce štyri dni obrovské dobrodružstvo. Chystám sa ho uniesť na Ibizu," vysvetlil počas cesty autom do kamery strojca nápadu, majiteľ baru Michal, ktorý si ako posilu zobral so sebou aj Romanovu manželku a dcérku.

Šéf vylákal Romana telefonátom z práce.
Zobraziť galériu (4)
Šéf vylákal Romana telefonátom z práce.  (Zdroj: FB/ANTINORI COCKTAIL BAR)

Keď šéf Romanovi zavolal, aby sa dostavil aj s vozíkom pred ambasádu v Bratislave a naložil kartóny, mladý muž ani len netušil, že je to len zámienka a namiesto kartónov skončí v aute on a poputuje rovno na viedenské letisko.

Toto Roman určite nečakal.
Zobraziť galériu (4)
Toto Roman určite nečakal.  (Zdroj: FB/ANTINORI COCKTAIL BAR)

Výraz na Romanovej tvári, keď otvorí kufor a namiesto nákladu v ňom uvidí svoju ženu a dcérku, ako kričia prekvapenie, stojí za to. "Tri roky tvrdo makáš, musel som to spraviť... Odchádzame na Ibizu v tomto momente," objasnil šéf Romanovi a nechal ho šokovaného rozlúčiť sa s svojou rodinou, ktorá sa na "komplote" podieľala.

Prekvapenie pre barmana

Štyri dni na Ibize si Roman určite užil, o čom svedčia aj zábery priamo z "miesta činu", no za tento nezištný skutok sa nedostalo šéfovi poďakovania a pochvaly len od neho, ale aj od ľudí na sociálnej sieti, kde bolo video zverejnené. "Toto sú veľké veci a vzácne," napísal v komentároch Peter, s ktorým sa dá len súhlasiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu