Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Krásne prekvapenie na svadbe: To, čo urobila nevesta pre družičku, sa len tak nevidí

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Spoločenský úzus vraví, že vo svadobný deň nemôže nič a nikto zatieniť nevestu. Žiaru reflektorov a pozornosť všetkých si má užívať predovšetkým šťastný párik mladomanželov a ostatní im pri tom majú pomáhať a netlačiť sa do popredia. Nie všetky ženy sú však v tomto rovnaké a neprekľajú každého, kto sa odváži nehrať druhé husle.

FOTO Párik sa tešil na romantickú oslavu: To, čo uvidel v reštaurácii, ho totálne dorazilo

Istej neveste sa nedávno podarilo úžasné prekvapenie pre svoju najlepšiu kamarátku na svojej vlastnej svadbe a vôbec jej nevadilo, že práve jej družička sa na chvíľu stala stredobodom pozornosti.

"Jedna z najkrajších a najnesebeckejších vecí, akú som kedy videl, odkedy fotografujem svadby," uviedol podľa portálu mirror.co.uk fotograf z Ross Cance Photography na svojom Instagrame a priložil aj snímku ako dôkaz.

Krásne prekvapenie na svadbe:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/rossdancephotography)

Najlepšia kamarátka Jessica a jej priateľ Jess neúnavne pracovali na prípravách na svadbu, aby bol tento deň perfektný a nevesta sa na oplátku rozhodla podeliť o svoje špeciálne chvíle. S Jessom sa dohodla, že Jessicu požiada o ruku a zvolila pre to ten najlepší moment.

"Namiesto hádzania kytice sa nevesta otočila a podišla k svojej najlepšej priateľke. "Všetko sa zastavilo, keď povedala: "Jess ... otoč sa ...," vysvetlil fotograf. Slzy dojatia sú naozaj viditeľné.

Viac o téme: SvadbaNevesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu