Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Úžasný príklad ľudského súcitu: Na svojho anjela čakal bezdomovec na FOTO tri roky

Victor Hubbard pred tromi rokmi. Zobraziť galériu (3)
Victor Hubbard pred tromi rokmi. (Zdroj: Facebook/This is Victor)

CLEAR LAKE - Ginger Sprousová má srdce na správnom mieste. Dlhé tri roky stretávala Victora Hubbarda bezmocne sedieť na ulici. Nemal peniaze, zázemie, bol zmätený a nemal pred sebou žiadne vyhliadky na budúcnosť. Jedného dňa sa všetko zmenilo.

Bez ohľadu na počasie stretávala Ginger Sprousová každé ráno na rohu ulice v americkom meste Clear Lake – muža bez domova. Denne okolo neho prešli stovky chodcov a motoristov, ale za srdce chytil len jediného človeka – Ginger.

Nový Oscar Schindler: Podnikateľa považovali za držgroša, zachránil tisíce ľudí pred smrťou

Istého dňa Ginger napadlo, že sa tulákovi prihovorí a nadviaže s osamelým mužom konverzáciu. Dozvedela sa, že Victor bojuje s duševnou chorobou a matka ho pred rokmi vysadila na mieste, kde na jej návrat každý jeden deň čakal. Hoci mal kde prespávať, o jeho duševné zdravie sa nikto nestaral.

Úžasný príklad ľudského súcitu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/This is Victor)

Splnený sen

A tak sa Ginger rozhodla, že vytvorí stránku na Facebooku, na ktorej opíše pohnutý osud Victora. Záchrankyňa začala Victorovi nosiť jedlo, prať mu veci a dokonca ho vzala na kliniku duševného zdravia, kde ho vyšetrili odborníci. Ginger urobila všetko pre to, aby sa mohol Victor zaradiť do spoločnosti.

Aby muža Ginger dostala preč z ulice, našla mu prácu v kuchyni. Dokonca ho u seba doma ubytovala, keď bolo vonku nepríjemné počasie. Podľa amerických médií s ubytovaním Victora súhlasil aj manžel Ginger a muž bude môcť u rodiny ostať tak dlho, ako bude chcieť. Odteraz už Victor roh ulice, na ktorom tri roky vyčkával, navštívi len zriedka. Vďaka Ginger sa dokonca stretol so svojou mamou a strýkom. Priznal, že mu celý ten čas neskutočne chýbala.

Victor s dobrosrdečnou Ginger.
Zobraziť galériu (3)
Victor s dobrosrdečnou Ginger.  (Zdroj: Facebook/This is Victor)

 

Viac o téme: BezdomovecVictor HubbardGinger Sprous
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu