Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Otca na letisku zdrvila zlá správa: Neznáma žena urobila úžasné gesto pre jeho dcérku

Debbie zaplatila letenku neznámemu dievčatku Zobraziť galériu (3)
Debbie zaplatila letenku neznámemu dievčatku (Zdroj: FB)

NEW YORK - Mladý otecko žil v domnienke, že jeho dvojročná dcérka je ešte vo veku, kedy by ju mali pustiť do lietadla zadarmo. Bohužiaľ, jeho presvedčenie bolo mylné a keď mu na letisku povedali, že musí zaplatiť aj za miesto pre ňu, zostal v šoku. Zúfalú situáciu mu napokon pomohla vyriešiť úplne neznáma žena, ktorá bez veľkých gest vytiahla svoju peňaženku a dievčatku letenku v cene 749 dolárov (cca 700 eur) zaplatila. Správa o jej dobrom skutku sa na sociálnej sieti rýchlo rozšírila a internetoví užívatelia odhalili aj identitu tejto úžasnej samaritánky.

Slovenku ohromil prístup predajcu: Zostala v nemom úžase, TOTO ešte nezažila

Svedok opísal priebeh udalosti na Facebooku a z jeho príspevku sa čoskoro stal hit. Podľa neho bol otec po nepríjemnej informácii úplne zdrvený. Odstúpil nabok, objímal svoju dcérku a telefonoval. Žena, ktorá vedľa neho stála pri odbavovacom pulte, si vypočula celú konverzáciu a prišla sa ho opýtať, čo sa deje. Po krátkom rozhovore sa vrátila späť k pultu a požiadala o letenku pre dievčatko.

Otca na letisku zdrvila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Pracovník sa jej údajne spýtal, či vie koľko tá letenka vôbec stojí. Žena odpovedala, že áno, vytiahla kreditnú kartu a pomohlo oteckovi a jeho dcérke zo zúfalej situácie. Muž sa dobrodinke poďakoval a pýtal si od nej meno, aby jej mohol peniaze neskôr vrátiť. "S tým sa netrápte," upokojovala ho žena, ktorá vôbec nestála o publicitu, ale sila Facebooku ju odhalila.

Otca na letisku zdrvila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Internetoví užívatelia podľa priloženej fotografie zistili, že ide o Debbie Boltonovú, spoluzakladateľku firmy s čistiacimi prostriedkami šetrnými k životnému prostrediu, ktorá sa práve vracala zo služobnej cesty v Omahe, štáte Nebraska. Jej priatelia a spolupracovníci v komentároch tvrdia, že presne takto sa zvykne zachovať a sú hrdí na to, že ju poznajú. Hovoria, že je to úžasná žena hodná obdivu. Koná dobré skutky, pretože to považuje za správnu vec, a nie preto, lebo túži po pozornosti či sláve.

Otca na letisku zdrvila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu