Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenku ohromil prístup predajcu: Zostala v nemom úžase, TOTO ešte nezažila

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Štefan Puškáš)

BRATISLAVA - V dnešnej uponáhľanej dobe je zázrak natrafiť na milého, ústretového a snaživého predajcu s lojálnym prístupom. Hneď sa potom lepšie nakupuje a človek sa s radosťou vracia do obchodu, ktorý zamestnáva takýchto predavačov.

To, že nájdeme aj dnes predajcu, ktorý si dokáže priznať chybu, upozorní na ňu a odškodní zákazníka sám od seba bez zavádzania, je ozajstná rarita. Keď sa stretneme s takýmto prístupom v dnešnej dobe, sme mnohokrát vykoľajení a nevieme reagovať. Prečo? No jednoducho to nie je bežná situácia.

Slovenku ohromil prístup predajcu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Existenciu takýchto čestných ľudí potvrdil aj príspevok na Facebooku, ktorý vychválil obchodníka za jeho úžasný prístup k svojmu zákazníkovi. Išlo konkrétne o rastlinky, ktoré z ospravedlniteľných dôvodov nebolo možné doručiť. "Stala sa nám nepríjemná vec, že sme dali Calatheje do zlého skleníka a pri januárovom poklese teplôt nám väčšina zmrzla," takto zneli ospravedlňujúce slová.

Slovenku ohromil prístup predajcu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Ako odškodné dostal kupujúci ponuku, ktorá naozaj potvrdzuje, že si dotyčný váži svojich zákazníkov. "Chcel by som sa Vás opýtať, či by ste si ako náhradu mohli vybrať inú rastlinu z našej ponuky." Rastlinka pôvodne stála 2,26 eur a pani dostala možnosť výberu do 5 až 6 eur. Na tento príspevok reagovalo mnoho ľudí. Samozrejme, že reakcie boli kladné a ľudia boli nadšení z postoja predajcu. 

 

 

 

Viac o téme: KvetyRastlinyZákazníkúcta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu