Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slobodná mamička (31) dostala krásny ODKAZ od neznámeho: Muži, berte si príklad

Aleashu odkaz zahrial na srdci Zobraziť galériu (3)
Aleashu odkaz zahrial na srdci (Zdroj: Instagram)

SYDNEY - Dobrá správa, romantika ešte nevymrela. Aspoň nie v slnečnej Austrálii, kde sa jedna slobodná mamička dočkala pred pár dňami krásneho prekvapenia od neznámeho muža. Žeby sa na obzore črtal krásny ľúbostný príbeh?

Aleasha Blissová z austrálskeho štátu Queensland sa v utorok ráno zastavila na pumpe pre svoju zvyčajnú dávku kofeínu. Keď sa vracala k autu, všimla si, že za stieračom na prednom skle je založený nejaký papier. Predpokladala, že je to len odkaz od nejakého nahnevaného vodiča, ktorého možno na diaľnici predbehla, ale skutočnosť nemohla byť odlišnejšia. Na papieriku totiž bolo napísané: "Ahoj, len som ti chcel povedať, páni, ty si ale nádherná. Josh (a jeho telefónne číslo). 

Slobodná mamička (31) dostala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Mladú mamičku tento milý odkaz nesmierne potešil. V dnešnej dobe totiž už málokto činí podobné romantické gestá. "Je to krásne, napísané rukou, na papieri. Netušil, či som slobodná, vydatá, lesba, nič, a aj tak to spravil. Skrášilo mi to deň, možno dokonca celý týždeň," povedala MailOnline. 

Slobodná mamička (31) dostala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

A aké má tento ľúbostný príbeh pokračovanie? Aleasha si s Joshom píše, nie je ale jasné, či sa niekedy stretnú aj osobne. Bez ohľadu na to ale bolo od mladíka naozaj veľmi milé, že zvolil práve takúto, možno pre niekoho staromódnu, formu zloženia komplimentu. 

Viac o téme: ValentínRomantika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu