Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

INZERÁT osamelého vdovca (75) roztápa srdcia: Hľadám parťáka na rybačku... a našiel!

Ray má konečne dôvod na úsmev Zobraziť galériu (3)
Ray má konečne dôvod na úsmev (Zdroj: gumtree.com)

ADELAIDE - Senior z južnej Austrálie zverejnil na internete inzerát, prostredníctvom ktorého si chcel nájsť kamaráta, s ktorým by chodil na ryby. Určite ani sám netušil, že jeho slová vo svete vyvolajú takú vlnu súcitu. A čo je najlepšie, zabralo to a už nerybárči sám.

Sedemdesiatpäťročný vdovec Ray už veľa potešenia vo svojom živote nezažíva. Jeho najväčšou radosťou je rybolov, na ktorý chodil donedávna so svojím kamarátom. Ten ale bohužiaľ zomrel, a tak teraz nemá nikoho. Rozhodol sa to zmeniť, a to tak, že pred dvoma týždňami na stránke Gumtree.com uverejnil inzerát, ktorý mu mal pomôcť nájsť druhého spoločníka. 

INZERÁT osamelého vdovca (75)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gumtree.com)

" Volám sa Ray Johnstone, Austrálčan. Som ovdovelý dôchodca, ktorý hľadá niekoho, s kým by chodil na ryby. Môj predošlý parťák nedávno zomrel. Som pozemný rybár. Mám náradie na všetky typy rýb. Hľadám niekoho, kto je v podobnej pozícii a tiež hľadá parťáka, s ktorým by chodil na ryby. Ochotne sa zložím na benzín, návnadu a ak máš náhodou loďku, pokojne zaplatím všetky poplatky s ňou spojené," píše sa v ňom. 

Dojemný príbeh z bratislavskej Miletičky vás chytí za srdcia: Krásna reťazová reakcia

Johnstone určite ani vo sne nedúfal, že jeho odkaz vyvolá toľko reakcií, ale najmä ľútosti. Čo je ale najhlavnejšie, dostal už nejaké ponuky. Najviac ho ale zaujala tá od mladého Matiho Batsinilasa z Brisbane, ktorý Raya zavolal k sebe na dvojdňovú spoločnú rybačku.

INZERÁT osamelého vdovca (75)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook/7 news brisbane)

INZERÁT osamelého vdovca (75)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook/7 news brisbane)

Obaja si to naozaj užili. "Dnešok bol fajn, chytili sme pár tresiek a nejaké menšie ryby," povedal televízii 7 News. Zdá sa teda, že vzniká nové kamarátstvo. 

Viac o téme: AustráliaRybačkaInzerát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu