Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Američania prvýkrát ochutnali slovenské dobroty: VIDEO ich reakcie musíte vidieť!

Horalku si zamilovali Zobraziť galériu (3)
Horalku si zamilovali (Zdroj: youtube/Matt & Amanda )

BRATISLAVA - Neskromne treba povedať, že slovenské sladkosti a pochutiny patria medzi tie najlepšie. Ako ale chutia cudzincom, ktorí nie sú zvyknutí na našu kuchyňu? Dvojica Američanov si dala tú námahu a ochutnala cukrovinky typické pre našu krajinu.

Američania Matt a jeho žena Amanda už nejaký ten čas pravidelne zverejňujú videá, ktoré mapujú ich každodenný život. Okrem toho ale radi ochutnávajú dobroty pochádzajúce z rôznych kútov sveta. Nedávno ochutnali tie slovenské a možno skonštatovať, že im veľmi chutili. 

Američania prvýkrát ochutnali slovenské
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/Matt & Amanda )

Asi najviac fascinovaní boli cukríkmi Doxy Roxy. Najmä Matta očaril fakt, že na každom cukríku je miniatúrny obrázok. Biele čipsy známeho slovenského výrobcu mu tiež veľmi imponovali; hoci Amande sa zdali príliš zlaté, jemu to naopak vyhovovalo a slanej chuti sa nevedel nabažiť. "Chrumkavé a hebké," tak ich opísal. Dlho rozjímali nad zahusteným mliekom Pikao s kakaovou príchuťou. Nevedeli dlho pochopiť, ako sa používa, či sa konzumuje samostatne alebo si ním len vylepšujete niečo iné. 

Američania prvýkrát ochutnali slovenské
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/Matt & Amanda )

Najviac Amanda chutila jednoznačne Horalka, nevedela sa jej dojesť a odhryzávala si z nej zakaždým, keď ochutnala niečo iné. Matt bol nadšený hlavne z bielych čipsov a tvrdých cukríkov. Nechutila im naopak sójová tyčinka, zázvorové keksíky a prekvapivo ani jedna z najobľúbenejších sladkostí medzi Slovákmi - napolitánka Mäta. 

Viac o téme: SlovenskoSladkosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu