Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Čin sýrskeho utečenca obdivuje celý svet: FOTO, ako neveste pomohol zachrániť svadbu

Ibrahim Halil Dudu pri oprave šiat.
Ibrahim Halil Dudu pri oprave šiat. (Zdroj: Facebook/Lindsay Coulter Photography)

OTTAWA - Fotografka Lindsay Coulter na Facebooku zverejnila zábery, ktoré preslávili šikovného sýrskeho utečenca. Muž menom Ibrahim Halil Dudu totiž neveste po bizarnej nehode pomohol zachrániť svadbu.

Keď družičky pomáhali neveste obliecť sa do svadobných šiat, zips na šatách sa pokazil. Svedkovia nehody sa preto promptne rozhodli požiadať o pomoc suseda, ktorý mal práve otvorené dvere garáže a spýtali sa ho, či by im nepožičal nejaký nástroj. Dozvedeli sa však, že iný zo susedov hostí rodinu sýrskych utečencov a je medzi nimi zručný krajčír. O pár minút svadobčanom zaklopal na dvere sused aj s krajčírom zo Sýrie.

Rómska svadba, akú Slovensko ešte nezažilo: VIDEO Nevesta ovešaná päťstoeurovkami a zlatom

Sýrčan, ktorý sa prisťahoval do Kanady, nevedel ani slovko po anglicky, svoje remeslo však ovládal majstrovsky. Pomocou Google prekladača mu svadobčania vysvetlili, aký má nevesta problém a on jej ochotne pomohol.

Šikovné ruky sýrskeho utečenca sa dočkali obdivu všetkých svadobných hostí. Cudzinec neveste pomohol zachrániť jeden z najkrajších dní v jej živote. Svadobná fotografka sa preto na oplátku rozhodla rodine cudzinca pomôcť a príbeh Duduovej veľkorysej pomoci zverejnila na stránke Gofundme.com s cieľom získať financie na podporu jeho rodiny, ktorá sa snaží nájsť nový domov v Kanade.

...

 

Viac o téme: SvadbaSýrsky utečenec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu