Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO nádherného životného stretnutia v Tichom oceáne: Selfie dobrodruha a veľryby

Will vo svojom živle
Will vo svojom živle (Zdroj: Foto: Facebook/Will Rosner )

TONGA - Mladý austrálsky dobrodruh prežil niečo neuveriteľné. Životné stretnutie zachytil na video a podelil sa s ním na sociálnych sieťach. Nadšenie a radosť sa pri takomto zážitku len ťažko zakrývajú.

Will Rosne je 24-ročný mladík, ktorý žije veľmi pestrým životom. Posledných osemnásť mesiacov cestuje, spoznáva, fotí a prežíva nezameniteľné dobrodružstvá. To, čo zažil pri potápaní na ostrove Tonga v Tichom oceáne, nemohol predpokladať. 
 
Stretnutie, ktoré sa mu naskytlo, je závideniahodné. Will sa stretol so stádom veľrýb, ktoré plávali poblíž. Medzi nimi bola aj matka s mláďaťom. Malá veľryba bola na rozdiel od svojej mamy veľmi hravá a zvedavá. Will sa tak s keporkakom spriatelil a s radosťou si s ním zatancoval a bláznil sa. 
 

 

Kreácie, ktoré sú zachytené na videu a fotografii, hovoria za všetko. Willov široký úsmev, ktorý vykúka spopod šnorchla, naznačuje jeho radosť. "Keporkak bol odo mňa vzdialený asi 15 metrov. Bol extrémne hravý. Boli to pohyby a zvuky, akokeby tancoval a spieval, a vystrekoval pri tom vodu," opisuje zážitok Will. 

 

 
Mladému dobrodruhovi sa podarilo si s bláznivým tvorom zaobstarať selfie fotku. Je na nej vidieť jeho nadšenie z bláznovstva, ktoré sa za jeho chrbtom deje. "V jednej chvíľu ma doslova vytiahol chvostom nad hladinu vody. Bolo iba na ňom, aká blízkosť medzi nami bude," dodáva.  
 

Viac o téme: Potápanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu