Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovák na Taiwane hviezdil vo VIDEU známeho režiséra: Pozitívne reakcie, musel som sa o to podeliť

Marko účinkoval v medzinárodnom videu
Marko účinkoval v medzinárodnom videu (Zdroj: YouTube)

TCHAJ-PEJ - Každá propagácia Slovenska vo svete sa ráta. O jednu sa nedávno postaral mladý Slovák, ktorý študuje na Taiwane. Podaril sa mu husársky kúsok, ktorý dokazuje, že ani v ďalekom zahraničí nezabúda na svoju rodnú hrudu.

Vaše tipy

Marko študuje na známej taiwanskej univerzite National Chengchi University. Nedávno sa mu naskytla jedinečná príležitosť spolupracovať s miestnym režisérom, ktorý má na Youtube viac ako pol milióna odberateľov. Ten natočil video, v ktorom zahraniční študenti hovoria o svojej rodnej krajine, čo o nej zvyšok sveta možno ešte nevie. 

Mladý Slovák vo videu hovorí napríklad o tom, že sa u nás vyrába najviac áut na jedného obyvateľa na svete. Spomína aj fakt, že práve na Slovensku sa nachádza geografický stred Európy, o čom svedčí aj pamätná tabuľa v Krahuliach. 

Slovák na Taiwane hviezdil
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: YouTube)

Video urobilo dojem a rovnako tak aj Markova prezentácia Slovenska. "Má veľmi pozitívne ohlasy v komentároch v čínštine, čiže aj moja prezentácia Slovenska sa vydarila. Chcem sa preto s týmto zážitkom podeliť aj s ľuďmi doma," podotkol študent. 

Viac o téme: TaiwanSlovákPropagácia slovenska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu