Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dvaja dôchodcovia z Poľska išli navštíviť dcéru do Británie: Žúrka v klube do piatej ráno!

Jacob sa odfotil s čipernými dôchodcami Zobraziť galériu (2)
Jacob sa odfotil s čipernými dôchodcami (Zdroj: Facebook)

WATFORD - Párik poľských dôchodcov sa nečakane stal senzáciou a môže slúžiť ako inšpirácia aj pre ostatných starších spoluobčanov. Nedávno išli navštíviť svoju dcéru do Veľkej Británie, no namiesto toho, aby sedeli niekde v pokoji na čaji, vyrazili do klubu a prežúrovali celú noc.

Manželia z Varšavy si povedali, že si spravia výlet do Anglicka, kde žije ich dcéra. Po tom, ako si v novinách prečítali o nočnom klube Fabric v meste Farringdon, sa rozhodli, že sa tam musia ísť pozrieť. Kúpili si lístky a o desiatej večer sa vybrali do mesta. 

Pri vstupných dverách penzistov zastavil promotér, ktorý sa pri pohľade na nich trochu bál, či divoký večer v tanečnom klube zvládnu. Jeho obavy ale boli úplne zbytočné; Poliaci sa za zvukov hudby ako techno či rave skvele zabavili a domov odišli až o piatej hodine ráno. 

Dvaja dôchodcovia z Poľska
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: google maps)

Dídžej Jacob Hansen bol z nich nadšený. "Táto úžasná dvojica takmer osemdesiatročných ľudí prišla včera večer do Fabricu. Prišli, keď sa otváralo a ostali až do konca. Povedal som im, že všetko, čo si dajú, majú zadarmo. Začali tequilou, no potom si vypýtali šálku čaju. Na parkete predviedli spoločenské tance, bolo to strašne milé. Ráno chceli ísť domov metrom, no presvedčili sme ich, že im zaplatíme taxík. Úžasne sa zabavili, veľmi sa im páčila atmosféra v klube," povedal Hansen. 

Dvaja dôchodcovia z Poľska
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Dôchodcovia sa tak stali perfektným príkladom toho, keď telo síce starne, ale duša ostane mladou. Možno by tak mohli inšpirovať aj iných starších ľudí, 

Viac o téme: PoliaciDôchodcaNočný klub
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu