Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO talentovaného chlapca (11): Napriek problémom s pľúcami strčil Adele do vrecka

Tryzdina možno čaká žiarivá budúcnosť.
Tryzdina možno čaká žiarivá budúcnosť. (Zdroj: Facebook)

COLUMBUS - Rok sa ešte ani poriadne nezačal a už môžeme sledovať zrod novej hviezdy. Tryzdin Grubbs má len 11 rokov, no už jeho meno poznajú milióny ľudí po celom svete. Stačilo, že zaspieval svoju verziu náročnej piesne Hello od Adele a ľudia sa z toho zbláznili. Jeho mame Lise robí obrovskú radosť, a to najmä preto, že po predčasnom pôrode kvôli nevyvinutým pľúcam takmer neprežil.

„Tryzdin má 11 rokov a narodil sa predčasne, očakávalo sa, že sa domov z nemocnice nikdy nedostane kvôli komplikáciám zahŕňajúcim nevyvinuté pľúca. O 11 rokov neskôr sa prebojoval cez nepriazeň osudu a chce len tešiť ľudí svojím darom,“ napísala Lisa na sociálnu sieť Facebook, keď zdieľala video so spevom svojho syna. Potom to prišlo, svet sa zbláznil.

Please share this amazing young mans story. Tryzdin is 11 yrs old and born prematurely, he was not expected to make it home from the hospital due to complications including premature lungs...11 yrs later he fought through adversity and just wants to make people happy with his gift. His top priority once he " makes it big " he says he will take care of the homeless and children in foster care. His heart is as big as his voice and should be shared.

Posted by Lisa Mason Grubbs on 19. január 2016

Tryzdina pozvali do rannej šou miestnej televíznej stanice Good Day Columbus, kde zaspieval veľmi čisto a krásne svoju verziu svetoznámej pesničky od Adele. Na sociálnych sieťach sa následne roztrhlo vrece s pozitívnymi reakciami, talent toho 11-ročného chlapca si už všimla aj populárna moderátorka a ikona Ellen DeGeneres, ktorá ho zrejme čoskoro pozve aj do svojej šou.

THANK YOU ELLEN FOR TWEETING MY SONS VIDEO...WE LOVE YOU

Posted by Tryzdin on 1. február 2016

Chlapec je pritom podľa názorov okolia veľmi skromný. „Hovorí, že ak dosiahne úspech, jeho hlavnou prioritou bude starať sa o bezdomovcov a deti v pestúnskej starostlivosti. Jeho srdce je rovnako veľké ako hlas a malo by byť zdieľané,“ povedala o svojom synovi pyšná matka Lisa. Uvidíme, ako sa bude jeho „kariéra“ a najmä hlas, vyvíjať ďalej. Fanúšikov však už nejakých má.

Tryzdins very first groupies!

Posted by Tryzdin on 31. január 2016

 

Viac o téme: TalentSpevákAdeleVirálne video
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu