Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Čarovné VIDEO zo Zázrivej: Pavol na záberoch predstavil ďalší nádherný kút Slovenska

Aj takto vyzerá okolie Zázrivej. Zobraziť galériu (3)
Aj takto vyzerá okolie Zázrivej. (Zdroj: youtube/Pavol Láštic)

BRATISLAVA - Možno na Slovensku nemáme more, ale rozhodne nie sme krajina chudobná na prírodné krásy. Svedčí o tom ďalšie časozberné video, tentokrát z dielne šikovného fotografa Pavla Láštica, ktorý sa zameral na nádherné zákutia svojej rodnej Zázrivej. Ak ste v týchto končinách ešte neboli, jeho zábery vás rozhodne navnadia oveľa lepšie, ako nejaký nudný turistický sprievodca.

Tušili ste o týchto krásach Slovenska? Majo vytvoril VIDEO, ktoré pohladí vaše oči aj dušu

Uponáhľaná doba nie vždy praje človeku zastaviť sa a vychutnávať jednoduché, ale nádherné veci okolo nás. A kam inam by sa človek mal vydať, keď potrebuje vypnúť, keď nie do prírody. Či je deň, alebo noc, jar, leto, jeseň, zima, príroda má stále čo ponúknuť, len my si to niekedy neuvedomujeme. Preto je dobré, keď nás niekto prebudí a pripomenie nám, že na svete sú aj iné veci, ako vysedávanie za počítačom a hranie sa na mobile.

Čarovné VIDEO zo Zázrivej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/Pavol Láštic)

Čarovné VIDEO zo Zázrivej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/Pavol Láštic)

Sledovať východ či západ slnka z Rozsutca, prípadne iných hrebeňov Malej Fatry, môže byť nezabudnuteľný zážitok. A presne to ponúka aj Pavlovo video; inšpiratívne zábery, pri ktorých si poviete, že Slovensko je naozaj krásna krajina. Netreba však zabúdať, že najlepšie je prejsť si všetky tieto končiny po vlastných nohách a presvedčiť sa na vlastné oči. Spomienky z takejto dovolenky vám určite vydržia ešte veľmi dlho.

Viac o téme: Pavol LášticZázrivá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu