Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena (47) mala strašné bolesti brucha: Správa lekárov ju šokovala, o hodinu bol jej život naruby

Judy je dnes už matkou,
Judy je dnes už matkou, (Zdroj: youtube/wcvb)

BEVERLY - Judy Brownová z mesta Beverly v štáte Massachusetts mala predsa len už svoj vek a priberanie na váhe pripisovala nastupujúcej menopauze. Potom však prišli neznesiteľné bolesti žalúdka, pre ktoré ju jej manžel Jason (48) odviezol do nemocncie. Tam sa od lekárov dozvedela úžasnú správu. Jej život nevisí na vlásku, iba je prvýkrát v živote tehotná. A na pôrod sa musí prichystať hneď teraz.

FOTO Bábätko malo po narodení 482 gramov: Hrdinsky si vybojovalo život, aj vďaka vrecku

Novopečená mamička televízii WCVB prezradila, že podľa doktora nemala žiadnu blokádu, alebo niečo podobné. Jednoducho čakala bábätko, ktoré prišlo na svet hodinu po príchode do nemocnice. Vďaka rýchlemu sledu udalostí tak šokovaný manželský pár privítal na svet ich prvé dieťatko, dcérku, ktorej dal meno Carolyn Rose a ktorá pri pôrode vážila 3,6 kg.

Pár už nedúfal, že by v ich veku mohol mať dieťa, ale vždy jednoducho fungoval na báze: ak sa to stane, tak sa to stane. No, a teraz to konečne prišlo. Malá Carolyn sa už stihla stať ockovým dievčatkom, pretože Jason pribehne vždy, keď sa rozplače. Pre neho je však všetko stále iba ako sen a bojí sa, že sa prebudí na pohotovosti s tým, že sa mu to iba zdalo.

Počas rozhovoru pre televíziu však bolo vidno, že si otecko svoju úlohu naozaj užíva a nový prírastok do rodiny nechce pustiť z náruče. Na druhej strane však nepredpokladá, že by chceli mať ešte ďalšie dieťa a Carolyn tak pravdepodobne naozaj zostane jediným zbožňovaným a láskou zahŕňaným potomkom.

Podľa WCVB si Judy a Jason museli požičať kočík, keď brali svoju dcérku z nemocnice domov, zatiaľ čo ostatní rodinní príslušníci pilne pracovali na tom, aby do ich príchodu bolo všetko pripravené na veľké prekvapenie. Pretože takáto životná zmena si vyžaduje aj veľa materiálneho zabezpečenia, tak sa im aspoň postarali o novú výbavičku.

Viac o téme: Tehotenstvo Judy Brownová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu