Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladí Slováci sa stali víťazmi: VIDEO Obrovský úspech na majstrovstvách Európy v showdance

Obrovský úspech detí zo súboru Halo, halo na majstrovstvách Európy. Zobraziť galériu (2)
Obrovský úspech detí zo súboru Halo, halo na majstrovstvách Európy. (Zdroj: Zuzana Miškolci)

BRATISLAVA - Gibraltár prvý októbrový týždeň hostil vrcholné kontinentálne podujatie pod záštitou Medzinárodnej tanečnej organizácie (IDO), a to Majstrovstvá Európy v showdance. Slovenský tanečný súbor Halo, halo získal dva najcennejšie tituly v detskej vekovej kategórii chlapčenské sólo a detská formácia.

"Európsky titul v kráľovnej showdancovych disciplín, detskej formácii, nás veľmi potešil. Do nášho klubu sa vracia po rokoch poctivej prípravy a tréningov. Pri zvuku slovenskej hymny sa tisli slzy do očí detí, trénerov i rodičov. Som veľmi hrdá, ale naša práca pokračuje prípravou na MS, ktoré sa uskutočnia na konci novembra v nemeckej Riese," konštatovala vedúca súboru Halo, halo Erika Brandnerová.

Obrovský úspech detí zo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Zuzana Miškolci)

Majstri Európy detskej vekovej kategórie vyhrali s formáciou Príbeh zvedavého papagája. Odborná porota ocenila podanie bratislavského tanečného súboru Halo, halo tým najkrajším spôsobom, ako sa dalo. Na Slovensku je pritom disciplína Showdance pomerne málo známa, aj keď patríme k svetovej špičke. Deťom, trénerom aj rodičom gratulujeme a držíme palce na Majstrovstvách sveta v Riese.

Viac o téme: ShowdanceHaloHaloMajstrovstvá Európy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu