Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Z hromotĺka totálny sexsymbol: Ženy (aj muži), z tejto premeny padnete na kolená

Arron je teraz omnoho atraktívnejší muž Zobraziť galériu (3)
Arron je teraz omnoho atraktívnejší muž (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Otec dvoch detí a takzvaný jaskynný muž sa podujal podstúpiť dramatickú transformáciu, ktorá z neho spravila úplne iného človeka. Nepotreboval si pritom vôbec líhať pod nôž, stačili obyčajné nožnice. No výsledok je viac ako ohromujúci.

Arron McCall je crossfitt inštruktor a majiteľ telocvične v Illinois, no jeho zovňajšok pracovnej pozícii absolútne nezodpovedal. Pozriete sa na neho a zbadáte muža, ktorý akoby práve vyšiel z pravekej jaskyne. Jeho manželka Kelly už bola zúfalá z toho, že zo všetkého toho porastu nebola schopná vidieť mužovu tvár, a tak sa rozhodla prihlásiť ho do premeny Make Over My Man (zmeňte môjho manžela), ktorá sa vysiela v rannej šou Good Morning America na televízii ABC.

Z hromotĺka totálny sexsymbol:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Už sú to tri roky, čo som naposledy videla jeho tvár. Vyzerá ako divoch či barbar. Niekedy je to ťažké, napríklad keď sa ideme ako rodina najesť do reštaurácie, tak sa všetci za ním otáčajú," povedala moderátorke Lare Spencerovej.

A tak sa kaderník, maskér a štylista pustili do premeny Arrona, jeho chaotických vlasov, strapatých fúzov a taktiež nie príliš vábneho šatníka. Tím odborníkov mal jednu hodinu na to, aby z neho zase spravil človeka. A podaril sa im hotový zázrak. Keď vyšiel pred obecenstvo, všetkým sa zastavil dych. Stál pred ním totiž švihák v modrom obleku a slnečných okuliaroch, ktorý ako "jaskyniar" nevyzeral ani náhodou. Ozval sa nadšený potlesk a vzápätí nato sa Kelly vrhla vynovenému manželovi do náručia.

Z hromotĺka totálny sexsymbol:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Ach môj bože, nepoznám sám seba!," vykríkol McCall pri pohľade do zrkadla. "Vyzerá tak odlišne, úplne skvele," pridala sa pani McCallová, ktorá je teraz určite spokojná, že má doma úplne nového muža. 

Viac o téme: PremenaTransformácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu