Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Taxikár (49) mal obrovské šťastie: Na ulici našiel mincu, ktorá ho priviedla k megabohatstvu

Sean Lloyd Zobraziť galériu (2)
Sean Lloyd (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - O neskutočnej náhode môže hovoriť anglický taxikár Sean Lloyd, ktorého život sa absolútne zmenil po tom, ako na chodníku uvidel mincu a zodvihol ju. Práve vtedy totiž dostal nápad hodný miliónov.

Hneď ako Brit Sean Lloyd zdvihol zo zeme lesknúcu sa mincu, napadlo mu, že si kúpi výherný los. Mincu, ktorú našiel, použil na zotretie výherného pásika a vtedy takmer onemel od úžasu. Uvedomil si totiž, že vyhral takmer 2,5 milióna eur!

Dôkaz, aké sú ženy mrchy: Tomáš ju chcel zasypať bohatstvom, ale urobil zásadnú chybu

V tom momente zavolal Sean, ktorý rád žartoval, svojmu kolegovi, aby mu povedal, že jeho pracovnú šichtu už môže prevziať do konca života. Taxikár teraz dúfa, že konečne zrealizuje svoje sny a plánuje si spolu s manželkou v Ashtone neďaleko Manchesteru kúpiť dom. Rovnako verí, že minca prinesie šťastie aj jeho blízkym. „Zázračnú“ mincu bude odteraz pri sebe nosiť v peňaženke a je ochotný požičať ju aj priateľom, ak si budú chcieť zotrieť výherný los. Otec troch detí a starý otec piatich vnúčat je teraz pripravený aj na to, že rodine „zaplatí celoživotnú dovolenku“.

Taxikár (49) mal obrovské
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: VýhraLosLotériaSean Lloyd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu