Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lukáš spôsobil v Pezinku veľký rozruch: Sánka dole, spravil úžasnú vec, za ktorú ho ľudia obdivujú

Voda zadarmo v týchto horúčavách určite poteší
Voda zadarmo v týchto horúčavách určite poteší (Zdroj: FB/Марсель Бледнеет)

BRATISLAVA/PEZINOK - Hoci sa hovorí, že nič nie je zadarmo, neplatí to vždy a niekedy navyše stačí naozaj málo, aby ste urobili neznámym ľuďom pekný deň. Presne o skĺbenie týchto dvoch "maličkostí" sa svojím skutkom postaral Lukáš, ktorý si na sociálnej sieti vyslúžil už množstvo pochvalných komentárov.

Vaše tipy

To, že Slovensko postihli nebývalé horúčavy, netreba ani pripomínať. Väčšina z nás sa bez klimatizácie potí doma aj v práci a po rozpálených chodníkoch na dedinách a mestách sa snaží pohybovať, čo najmenej. Bohužiaľ, nie každý si môže dovoliť zostať doma, aby sa vyhol tým najpálivejším slnečným lúčom.

Práve na túto cieľovú skupinu sa zameral Lukáš, ktorý spríjemnil chvíle ľuďom na autobusových zastávkach v Pezinku. Veď čakať na spoj častokrát bez možnosti úniku niekam do tieňa, je hotové peklo. Preto pre nich prichystal košík plný balenej vody aj spolu s odkazom: "Vezmi si. Napi sa. Pekný deň :)" V tomto čase je takáto pomoc naozaj na nezaplatenie.

Lukas Pullmann neskutočný nápad takto pomáhať ľudom na zastávkach...obdiv za toto !

Jeho dobrý skutok nezostal povšimnutý iba tými, ktorí sa vďaka nemu osviežili, ale dostal sa do povedomia aj na sociálnej sieti, kde užívatelia v komentároch nešetria chválou na jeho adresu. "Klobúk dole, Lukáš," napísala Levana. "Krásne gesto," uviedla Mary. "Sánka dole," pridal sa Vladimír.

Viac o téme: VodaZadarmoDobrý skutokPezinok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu