Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Ako vybabrať s horúčavami v Bratislave: Danka a jej tri dcérky majú netradičný recept

Mamička Danka so Stelkou v obľúbenom dopravnom prostriedku Zobraziť galériu (4)
Mamička Danka so Stelkou v obľúbenom dopravnom prostriedku (Zdroj: dpb)

BRATISLAVA - Kúpalisko či more? Nehrozí! Pre Topky to uviedla mamička Danka, ktorá má tri ratolesti a prázdniny v hlavnom meste trávi so svojimi dcérkami naozaj netradične – vozením sa v novej obojsmernej električke.

„Odkedy sa naša malá Stelka viezla na Deň detí v novej električke, doslova sa do nej zamilovala. Odvtedy máme každodenný program zabezpečený,“ smeje sa sympatická Danka, ktorá je mamičkou troch dievčatiek – Stelky (4), Nelky (8) a Lujzinky (12).

Najmladšej ratolesti sa totiž nová obojsmerná električka natoľko zapáčila, že počas letných mesiacov musí rodinka vyraziť do mesta z Dúbravky, ako inak, novou obojsmernou električkou až k Mostu SNP, kde vystúpia, dajú si spoločne zmrzlinu a následne sa zvezú späť.

Zmrzlina chutí všetkým.
Zobraziť galériu (4)
Zmrzlina chutí všetkým.  (Zdroj: Topky, DPB)

„Stelka už bola aj na jazde Vianočnou električkou, aj na Deň detí v novej a odvtedy električky zbožňuje. V obojsmernej sa trošku schladíme z horúčav, keďže sú klimatizované. Najväčší úspech majú obrazovky, kde sú fotografie rôznych električiek – historických aj moderných. Deti sa z nich veľmi tešia,“ dodáva mamička, pre ktorú je prekvapením, že jej dievčatká sa radšej vozia električkami, akoby sa mali kúpať alebo hrať na ihrisku či ísť na dovolenku k moru.

Na Deň detí bolo v električke veselo
Zobraziť galériu (4)
Na Deň detí bolo v električke veselo  (Zdroj: dpb)

A nechýbala ani sladká odmena.
Zobraziť galériu (4)
A nechýbala ani sladká odmena.  (Zdroj: dpb)

Deti obdivujú aj to, že vodič si môže presadnúť v obojsmernej električke do druhej kabíny. „Vodič nás už dôverne pozná, lebo Stelinka komentuje fotografie aj zastávky, spomína na klauna aj Mikuláša, jednoducho, je to lepší výlet ako na kúpalisko. A dokonca aj lacnejší. Kúpime si rodinný lístok a máme postarané o príjemný podvečerný program vďaka električke, ktorá dýcha novotou, je čistučká a cítime sa v nej príjemne,“ dodáva Danka.

Viac o téme: KlimatizáciaElektričkaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu