Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO napínavého boja o život: Matka nechala dievčatko (2) v aute, policajti jej to dali vyžrať

Dievčatko malo obrovské šťastie Zobraziť galériu (7)
Dievčatko malo obrovské šťastie (Zdroj: YouTube)

BERGEN COUNTY - Ďalší prípad vrcholnej nezodpovednosti rodičov. Šerifka jedného z okresov v americkom New Jersey spolu so svojimi ľuďmi však tentokrát zabránila tragédii, keď z rozpáleného auta vytiahli iba dvojročné dievčatko. Potom zaliate dieťa pritom nahlas plakalo, počula ho väčšina osadenstva na parkovisku. Nikto sa však do odstaveného minivanu nevedel dostať, podarilo sa to až polícii, našťastie včas.

Jeden z dvojice policajných dôstojníkov, ktorí dorazili na miesto, rozbil zadné okno na pravej strane, otvoril posuvné dvere a neustále plačúce dievčatko následne šerifka vytiahla z auta. „Kde sú rodičia?“ opýtali sa zúrivo. „Myslím, že nakupujú,“ odvetili nesmelo okolostojaci. Nikto sa nezmohol na slovo. Aj po tých všetkých medializovaných prípadoch, stále sa nájdu dostatočne nezodpovední rodičia.

Dievčatko malo obrovské šťastie
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: YouTube)

Jeden zo svedkov celú situáciu nahral na video. Vidno, ako ľudia bezradne stoja okolo auta a krútia hlavami. Šerifka Rodriguezová hladká stále plačúce dieťa po chrbátiku. „Je úplne mokrá,“ hovorí, potvrdzujú to aj jej mokré vlásky prilepené na čele. Chvíľu na to prichádza matka, nákupný vozík ma plný a sedí jej v ňom druhé dieťa. „Nechali ste ju v aute!“ skríkne na ňu okamžite šerifka.

Dievčatko malo obrovské šťastie
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: YouTube)

Matka sa ospravedlňuje, no Rodriguezová pre to nemá pochopenie: „Neospravedlňujte sa, mohla tam zomrieť!“ Doteraz nie je jasné, ako dlho bolo dievčatko v aute, no napriek pootvoreným oknám môže podľa Národnej správy pre bezpečnosť cestnej premávky teplota vo vnútri auta stúpnuť v letných mesiacoch každých 10 minút až o 20 stupňov Celzia!

„Myslela som si, že matka možno niečo zabudla v obchode, tak si skutočne len rýchlo odbehla, no keď som videla ten plný košík, bola som poriadne prekvapená,“ opísal situáciu Rodriguezová pre televíznu stanicu NBC. Dievčatko odviezla sanitka do univerzitnej nemocnice Hackensack, tam si po ňu prišiel otec. Matku totiž polícia zatkla z dôvodu ohrozenia dieťaťa.

Viac o téme: Polícia Dieťa v auteZáchrana dieťaťa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu