Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Starenka (94) vyslala svetu veľavravný odkaz: Päť sekúnd a tri veľmi silné slová

Shirley vie, čo je v živote podstatné Zobraziť galériu (2)
Shirley vie, čo je v živote podstatné (Zdroj: YouTube)

FRANKLIN - Deväťdesiatštyriročná starenka z amerického štátu Tennessee vyslala svetu veľavravný odkaz pozostávajúci iba z troch slov. Stačilo jej na to päť sekúnd reklamného času v televízii. Skromnosť a pokora sršia zo seniorky, ktorá už prežila kadečo.

Shirley Batchelderová z mesta Franklin prežila veľmi bohatý a hodnotný život. 57 rokov bola vydatá za jedného muža, s ktorým vychovala tri deti. Vďaka nim sa teraz teší desiatkam vnúčat a pravnúčat.

Starenka (94) vyslala svetu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Okrem nádhernej rodiny sa ale táto Američanka v minulom storočí svedkom zrodenia úžasných technológií. Keď sa v roku 1921 narodila, vlastniť auto bolo veľkým luxusom a aj na telefóny sa ešte v tej dobe pozeralo ako na nejaké čudo. Masová komunikácia prebiehala len v podobe tlačových médií. Bol to jednoducho veľmi odlišný svet od toho, v ktorom žijeme teraz.

Zo všetkých tých vynálezov, ktoré Shirley za svoj život spoznala, však ostala verná jednému - televízii. Najmä reklame. Od čierno-bielej zrnitej až po tú najmodernejšiu so všakovakými grafickými vychytávkami. Batchelderová celý život snívala, že si raz vytvorí vlastnú reklamu a teraz to konečne zrealizovala. Kúpila si päť sekúnd reklamného času. A hoci si myslíte, že je to príliš krátky čas, stačil na to, aby dôchodkyňa počas neho vyslala svetu nezabudnuteľný odkaz. "Love One Another (Milujte jeden druhého)."

Viac o téme: Odkaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu