Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Laura splnila priateľke posledné želanie: K tomuto nádhernému činu by sa odhodlal málokto

Táto rodina má neuveriteľne veľké srdce.
Táto rodina má neuveriteľne veľké srdce. (Zdroj: youcaring.com)

BUFFALO – V dnešných časoch vždy poteší, ak nad námietkami a pohodlnosťou zvíťazí ľudskosť. Dokonalým príkladom sú manželia Ruffinovci. Keď ich kamarátka Elizabeth Diamondová zomrela na rakovinu mozgu, ostali po nej štyri dcéry vo veku päť až dvanásť rokov. Laura a Rico sa rozhodli, že sa o ne postarajú, napriek tomu, že už mali dve vlastné dcéry.

„Keď o tom spätne premýšľam, je to pre mňa stále šokujúce. Je to naozaj veľká vec, ale pre nás, je to len náš život,“ povedala Laura pre 7 Eyewitness News a Rico dodal: „Pred desiatimi rokmi som si svoj život takto nepredstavoval. Ale ak sa pred niečím takým ocitnete, jednoducho prijmete výzvu a robíte, čo môžete.“

Elizabeth, matka dievčat menom Lily, Ella, Simone a Tara, bola spisovateľka a umelkyňa z Buffala. V auguste minulého roka jej diagnostikovali rakovinu mozgu, ktorej v apríli tohto roku vo veku 40 rokov podľahla. Počas choroby sa Laura starala o jej deti, aj preto si na dcéry svojej najlepšej priateľky tak zvykla, píše webstránka denníka Mirror.

Prijatie štyroch ďalších detí bolo náročné aj finančne, preto si zriadili aj fond, na ktorý ľudia postupne prispeli sumou 63-tisíc dolárov. Ruffinovci totiž v posledných rokoch výrazne pomáhali miestnej komunite, starali sa o ľudí v núdzi, tí im to teraz oplatili finančnou pomocou. To, že sa starajú o šesť dcér oceňuje celý svet.

Viac o téme: RodinaAdopciaŠtyri dcéry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu