Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trojročný nespratník poškriabal susedovi auto: Mužova reakcia na FOTO stojí za to!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: photl.com)

LONDÝN - Keď má vaše dieťa tri roky, je pre neho svet gombička a hmotné statky ho vôbec nezaujímajú. Je rado, že je o neho dobre postarané, má sa kde a s kým hrať a taký problém, že poškriabe a poničí susedovo auto, ho už vonkoncom netrápi. O to viac ale bývajú zhrození rodičia, keď ich malý loptoš vyparatí niečo podobné a musia po ňom uhradiť škody. Jedine, ak by "obeť" zareagovala rovnako, ako istý muž, ktorého list teraz koluje po sociálnych sieťach.

Lietadlo muselo nečakane pristáť: Kapitán pripravil cestujúcim krásne prekvapenie!

Keď rodičia z Veľkej Británie zistili, čo ich ratolesť urobila, zachovali sa správne a mužovi ponúkli, že opravu uhradia. Spočiatku nereagoval, a tak mu znovu dali najavo, že útrata ide na ich účet. O niekoľko dní od suseda dostali list. Stálo v ňom:

Trojročný nespratník poškriabal susedovi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB)

Faktúra za poškodenie vozidla obsahovala dve väčšie čiastky za opravu a prelakovanie a dve nižšie sumy za spotrebované šálky čaju a keksíky počas uvažovania nad opravou. Celková suma vyšla majiteľa na 1838 libier (cca 2500 eur). Nasledovala však ešte jedna, tenokrát mínusová, položka na rovnakú sumu s názvom "Takéto veci sa stávajú". Výsledkom celej faktúry bola veta: "Bez poplatku".

List bol zverejnený na sociálnej sieti Facebook s titulkom: Wow, takí báječní ľudia xx."

Viac o téme: AutoPoškodenieDieťaList
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu