Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Fascinujúci príbeh mladíka: Inšpirovaný hudbou Taylor Swift schudol 193 kíl!

Dalo by sa povedať, že Ronnie vďačí slávnej speváčke za život
Dalo by sa povedať, že Ronnie vďačí slávnej speváčke za život (Zdroj: YouTube)

COLUMBUS - Každý životný príbeh, v ktorom nad lenivosťou a pohodlnosťou človek zvíťazí, je obrovskou motiváciou pre iných. Ronnie Brower ešte pred dvoma rokmi vážil 307 kilogramov, no jeho vzťah k hudbe ho donútil zmeniť samého seba od základu. Kvôli tomu, aby si mohol užiť koncert svojej obľúbenej speváčky Taylor Swift, schudol za 715 dní neuveriteľných 193 kilogramov!

Ronnie sa stal lokálnou hviezdou hneď, ako ľudia okolo zistili, že pracuje na splnení svojho pre niekoho obyčajného sna. Tvrdý tréning, úprava stravovacích návykov a podpora rodiny a priateľov Ronniemu stačili, aby zmenil svoj postoj: „Hudba Taylor Swift mi pomohla čeliť depresiám, po nociach som býval veľmi nešťastný, ona mi pomohla tie noci prekonať do ďalšieho dňa.“

Lekári Ronniemu povedali, že vzhľadom na svoju morbídnu obezitu sa nedožije 35 rokov. Zmena bola nutná, preto mu s ňou pomohol aj tréner Joe Bufano, ktorý celú premenu zachytával na video a zverejňoval na sociálnych sieťach. „Nič naokolo som nevnímal, len som sa sústredil na svoju misiu za zdravím, to bola cesta,“ spomína Ronnie na čas, keď sa okolo neho spustil mediálny ošiaľ.

„Ďakujem ti, že si ma inšpirovala cez svoju hudbu a ďalej neviem,“ smial sa Ronnie pri otázke, čo povie Taylor Swift, keď ju osobne stretne. Nakoniec jej však nepovedal nič, keďže na koncerte v Clevelande sa mu nepodarilo sa s ňou stretnúť. Jeho tréner Joe, samotný Ronnie, ako aj 2,6 miliónov ľudí, ktorí jeho premenu sledovali na YouTube, dúfajú, že sa táto správa k Taylor Swift dostane a stretne sa so svojím "najväčším" fanúšikom.

Viac o téme: ChudnutieTaylor SwiftRonnie Brower
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu