Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rozprávková výhra vdovy so štyrmi deťmi: Nemali kde bývať, usmiala sa na nich šťastena!

Joanne po obrovskej smole konečne postretlo šťastie.
Joanne po obrovskej smole konečne postretlo šťastie. (Zdroj: YouTube)

WASHINGTON – Joanne (51) prežila ťažké chvíle, najmä po tom, čo jej manželovi v roku 2008 diagnostikovali sklerózu multiplex a demenciu. Matka štyroch detí sa razom ocitla v úzkych, manžela čoskoro prepustili z práce a ona sa musela starať nielen o neho, ale aj o chod celej domácnosti. Pred niekoľkými mesiacmi sa však všetko zmenilo.

Náročnosť choroby a jej ťažkých príznakov Joanne donútili umiestniť svoju životnú lásku do ústavu. Nemohli ho ani často navštevovať, lebo nemala peniaze na benzín. Po manželovej smrti banka zhabala všetko, čo sa len dalo, a tak Joanne ostal len karavan.

Podarilo sa jej nachvíľku ubytovať sa v jednom apartmáne, jedného dňa však prišla domov z práce a našla svoj prechodný domov vykradnutý, zlodeji tam nenechali ani len obrúčku. „Tak sme sa ocitli opäť na ulici,“ spomína Joanne. V zúfalstve sa prihlásila do šou Million Dollar Healthy Home Sweetpstakes, ako píše Huffington Post.

Zo stoviek záujemcov a cez dva procesy výberu sa Joanne podarilo vyhrať celú lotériu, a tak získala dom v hodnote 1,2 milióna dolárov! Dom je navyše zdravý, to znamená, že je postavený z materiálov, ktoré chránia obyvateľov pred všetkými vonkajšími vplyvmi či znečistením ovzdušia a vody. V pasívnom dome môže teraz v bezpečí žiť aj s deťmi navždy!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu