Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Lietadlo muselo nečakane pristáť: Kapitán pripravil cestujúcim krásne prekvapenie!

Unavení a znudení pasažieri dostali pizzu.
Unavení a znudení pasažieri dostali pizzu. (Zdroj: Khoury Ashooh)

ATLANTA - Čo by ste urobili vy s lietadlom plným nahnevaných cestujúcich, ktoré uviazlo na letisku, pričom sami neviete, ako dlho to ešte potrvá? Netušíte? V tom prípade máme pre vás skvelý tip, ktorý bol nedávno odskúšaný v praxi a zaúčinkoval nadmieru dobre.

Prečítajte si aj: Milionár stihol pred smrťou urobiť dobrý skutok: V poslednej vôli takto prekvapil dve ženy!

Utorňajší let spoločnosti Delta, ktorý krátko po poludní odlietal z Philadelphie do Atlanty, skončil nečakane na niekoľko hodín v Knoxville, v štáte Tennessee. Medzipristátie bolo nutné kvôli nepriaznivému počasiu v cieľovej destinácii.

Cestujúci, ktorí museli zostať na palube a vôbec netušili, kedy lietadlo opäť vzlietne a dopraví ich tam, kam chceli, boli ale príjemne prekvapení, keď na ploche zbadali batožinový vozík naložený pochúťkami z Pizza Hut.

 

 

Khoury Ashooh, ktorý letel domov so svojou ženou a ich štvorročnou dcérkou, si všetko stihol zdokumentovať aj fotograficky. "Krúžili sme chvíľu vo vzduchu a potom kapitán povedal, že sme boli presmerovaní na Knoxville, pretože na letisku v Atlante zúri búrka," uviedol pre DailyMail.com.

Aby sa cestujúci nenudili a hlavne neboli hladní, kapitán objednal pizzu pre celé lietadlo. To sa hneď odrazilo aj na lepšej nálade pasažierov, ktorí sa do Atlanty dostali s trojhodinovým meškaním.

Zdá sa však, že za všetkým stojí samotná spoločnosť Delta, pretože aj v letoch z Ohia, Illinois a Mississippi sa dostalo pasažierom rovnakej pozornosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu