Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO plné lásky: Travisa (41) ako bábätko ukradli, teraz sa konečne stretol s matkou!

Travis uvidel svoju matku po dlhých 41 rokoch.
Travis uvidel svoju matku po dlhých 41 rokoch. (Zdroj: YouTube)

TACOMA – Hovorí sa, že vzťah medzi matkou a dieťaťom prekoná všetko. Nelly Reyesovej (61) v roku 1973 povedali, že jej syn zomrel, lebo mu pri pôrode zlyhalo srdiečko. O neuveriteľných 41 rokov neskôr sa však so strateným synom Travisom Trollierom stretla, a toto stretnutie bolo plné emócií. Španielsky hovoriacej matke ukradli v živote to najcennejšie – vlastné dieťa!

Nelly má okrem Travisa ďalších päť detí, no on je jediný, s ktorým si nemusia nič hovoriť. Jednak si nerozumejú, lebo Travis vyrastal ako Američan a po španielsky nevie, zároveň objatie na letisku znamenal viac ako tisíc slov. Travis sám má dnes syna (10) aj dcéru (22), preto veľmi dobre chápe, aké to muselo pre jeho biologickú matku byť.

Nelly je z Čile, keď sa narodil Travis, mala 19. Po tom, čo jej v nemocnici povedali, že chlapček umrel, trpela tak, že si to vie málokto predstaviť. Nikdy jej neukázali telo, nikdy nedostala úmrtný list, vtedy to však nebolo zvláštne. Travisa predali adoptívnej rodine do Washingtonu, povedali im, že ho matka nechcela.

Travisa ale túžba po pravde trápila roky. Keď mal 40, rozhodol sa zistiť, čo sa stalo s jeho biologickou matkou. Pri zbežnom pátraní zistil, že kradnutie detí bolo v 60.-tych, 70.-tych a dokonca aj v 80.-tych rokoch v Čile pomerne bežné. Znovu sa stretnúť s matkou mu pomohla stránka na sociálnej sieti Facebook, ktorá pomáha v podobných prípadoch.

„Dal som im všetky informácie, ktoré sa mi podarilo o adopcii získať. Trvalo im tak tri až štyri týždne, kým našli moju matku,“ povedal televíznej stanici CNN. Travis sa teraz snaží získať dostatok peňazí, aby ho mohla v Spojených štátoch navštíviť celá jeho rodina, on sám je momentálne v Čile, aby sa so všetkými spoznal. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu