Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Takmer bolo neskoro: Matku troch detí (35) zachránilo sledovanie televízneho seriálu!

TEL AVIV - Človek by až neveril, čo všetko môže zachrániť život. Matka troch detí, Izraelčanka Sarit Fishbaine (35), zbožňuje seriál z medicínskeho prostredia Klinika Grace. Práve pozeranie americkej série ju prinútilo zatlačiť na lekárov a zvíťaziť nad skrytou hrozbou. Čo sa stalo?

Sarit pred dvoma rokmi objavila vo svojom prsníku hrčku, no keďže dojčila, lekár to považoval za zhluk materského mlieka. Avšak potom, čo Sarit videla diel seriálu, v ktorom mala mladá matka rovnaký problém a ukázalo sa, že šlo o rakovinový nádor, predsa len opätovne zašla do nemocnice.

„V tú noc som skutočne nespala ani chvíľku, ležala som v posteli a cítiac tú hrčku, hovorila som si, čo by to mohlo byť?“ povedala Sarit reportérom NBC News. Lekár pre istotu poslal Sarit na mamografiu a vzorky na testy. Po biopsii sa ukázalo, že šlo skutočne o rakovinu. Sarit nasledujúcich šesť mesiacov chodila na chemoterapiu a absolvovala operáciu.

„Mám krásnu rodinu, skvelých priateľov, všetci mi pomáhajú prejsť tým, bez nich by som to nezvládla,“ vysvetľuje dojatá Sarit. O jej životnom príbehu na sociálnej sieti informovala práve autorka seriálu Shonda Rhimes.

Humbling...

Posted by Shonda Rhimes on 15. máj 2015

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu