Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jeden omyl z neho urobil boháča: Mladík (25) stlačil zlé tlačidlo na počítači, zmenilo mu to život!

Asher sa ešte stále spamätáva zo svojej výhry
Asher sa ešte stále spamätáva zo svojej výhry (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Viacerým z vás sa už určite niekedy stalo, že ste stlačili zlé tlačidlo na počítači alebo v mobile a potom nasledovala katastrofa. Podobnú skúsenosť má aj mladík zo Spojených štátov, len s tým rozdielom, že sa vďaka takejto malej chybičke stal prakticky milionárom.

Každý z nás by mal mať takú "smolu" ako Asher Conniff z New Yorku. Nedávno na otváracom dni pokerového turnaja Borgata Spring Poker Open vyhral 203 tisíc dolárov. O niekoľko dní neskôr sa chcel prihlásiť na menšiu súťaž v Európe, no namiesto toho sa omylom registroval na oveľa väčšie podujatie opäť v Borgate. Hneď, ako si uvedomil svoju chybu, požiadal kasíno, aby zrušilo jeho registráciou, no to mu odmietlo vrátiť vstupný poplatok, a tak prakticky nemal na výber.

Asher prešiel turnajom hladko, akoby sa hralo o fazuľky. Ani nevedel ako a ocitol sa vo finále vedľa takých veľkých mien ako Tony Dunst či Carlos Mortensen. Pri stole sedel s hráčmi, z ktorých každý počas svojej kariéry zarobil viac ako 1,5 milióna dolárov. Za menej ako päť hodín ich všetkých porazil a vyhral 973 tisíc dolárov (875 tisíc eur). "Ani neviem, ako sa teraz cítim. Vždy som túžil po tom, ako by som to v pokri dotiahol až sem, ale nikdy by som si nebol pomyslel, že to dosiahnem tak skoro," povedal mladík na margo svojho víťazstva.

Conniff neskôr uviedol, že kvôli turnaju zmeškal rodinnú dovolenku. Aby si to u nich vyžehlil, im prisľúbil, že ich zoberie na ďalšiu. Peniaze očividne nebudú problém. A aké plány má dvadsaťpäťročný Newyorčan, ktorý je mimochodom stále slobodný, do budúcnosti? "Vyhrám tri Svetové pokerové série," zažartoval. Hoci v jeho prípade nič nie je nemožné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu