Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Muž, ktorého obdivuje celý svet: Kvôli chorej manželke dokázal neuveriteľnú vec!

Ted prekonal sám seba kvôli svojej žene, ktorá sa musí prekonávať každý deň Zobraziť galériu (3)
Ted prekonal sám seba kvôli svojej žene, ktorá sa musí prekonávať každý deň (Zdroj: Profimedia)

SURREY - Ťažko sa dá zmerať skutočná láska. Čo všetko sme ochotní urobiť pre toho druhého? Ted Jackson (42) vie, že netreba lásku druhému človeku netreba dokazovať. Stačí len urobiť ho šťastným. Ak sa dá, aj zdravým. Pre svoju manželku Sophie (40), ktorej v roku 2009 diagnostikovali sklerózu multiplex, urobil takmer nemožné.

Ted sa rozhodol vyzbierať peniaze na nákladnú experimentálnu liečbu, ktorú chce Sophie podstúpiť. Takmer 220-tisíc eur sa mu podarilo „zarobiť“ vďaka svojej neuveriteľnej odhodlanosti. Celých 45 hodín ťažkej driny sa nakoniec vyplatilo. Aj keď kvôli svojmu cieľu musel cestovať cez Antarktídu, Čile, Miami, Madrid, Marakéš, Dubaj a Sydney.

Ted prekonal sám seba
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Sedem maratónov za sedem dní na siedmich kontinentoch. Ted sa rozhodol prekonať púštne horúčavy aj treskúcu zimu, aby pomohol milovanej manželke a zachránil mamu svojim štyrom deťom. „Znamená pre mňa celý svet, naša rodina bola úplne zničená, keď jej prvýkrát diagnostikovali sklerózu multiplex,“ povedal Ted.

Ted prekonal sám seba
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Pre ostatných sa Ted okamžite stal hrdinom, usilovne trénoval, aby dokázal splniť náročnú výzvu. Hovorí sa, že zdravý človek by mal bez prípravy, aj keď s námahou zabehnúť 10 kilometrov. Ted každý deň počas siedmich dní zabehol o niečo viac ako 42 kilometrov, celkovo prekonal 295,365 kilometrov! Určite si zaslúži obdiv.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu